"Ο καρναβαλιστής" στο επίκεντρο της αφίσας του 7ου Καλαματιανού Καρναβαλιού / 2019

Το βράδυ της Παρασκευής 23 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18.30, παρουσιάσθηκε στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας η αφίσα του 7ου Καλαματιανού Καρναβαλιού / 2019, την οποία επιμελήθηκε αφιλοκερδώς η γραφίστρια Ακριβή Καλογεροπούλου.

Στην αφίσα παρουσιάζεται ένας καρναβαλιστής που διασκεδάζει.

Στόχος είναι, όπως ανέφερε η Πρόεδρος της Καρναβαλικής Επιτροπής Χρυσή Λιάππα, το προσεχές Καρναβάλι να έχει στο επίκεντρό του τους καρναβαλιστές και να είναι γεμάτο χαμόγελα.

karnavali kalamata

Το 7ο Καλαματιανό Καρναβάλι θα διαρκέσει τρεις εβδομάδες / τέσσερα Σαββατοκύριακα, ενώ παλαιότερα διαρκούσε δύο εβδομάδες / τρία Σαββατοκύριακα. Η έναρξη του Καρναβαλιού έχει προσδιορισθεί για τις 16 Φεβρουαρίου 2019 και η λήξη για τις 10 Μαρτίου.

Κατά την εκδήλωση παρουσίασης της αφίσας, το λόγο έλαβαν και οι αρχηγοί των γκρουπ που ήσαν παρόντες, καθώς και εκπρόσωπος των εθελοντών. Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή 14 ομάδες καρναβαλιστών.

karnavali kalamata afisa

Η λειτουργία του εκθετηρίου στολών θα ξεκινήσει στις 25 Ιανουαρίου 2019, στο Πνευματικό Κέντρο, ενώ όποιος θέλει να καταθέσει αίτηση συμμετοχής, μπορεί να το κάνει στην ιστοσελίδα του Καρναβαλιού www.kalamatianokarnavali.gr  η οποία από τις αρχές Δεκεμβρίου θα λειτουργεί πλήρως, ενώ μέχρι τότε θα εμφανίζει μόνο την αίτηση συμμετοχής.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018 15:40

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia