Η Εθνική ομάδα GoallBall στην Καλαμάτα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Toν Δήμαρχο Καλαμάτας επισκέφτηκαν χθες βράδυ, Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Νότιας Πελοποννήσου του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών Γιάννης Χαραλαμπόπουλος, η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Παναγιώτα Τσιάλα και ο Διευθυντής των Εκπαιδευτήριων Μπουγά Φώτης Μπουγάς.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του Δημάρχου για την επίσκεψη της εθνικής ομάδας GoallBall (Παραολυμπιακό άθλημα) τον Φεβρουάριο του 2019 στην Καλαμάτα.

Στόχος της επίσκεψης της εθνικής ομάδας είναι η ενημέρωση των μαθητών των σχολείων για το Παραολυμπιακό άθλημα και η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας στα θέματα των ατόμων με τύφλωση.

Οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια παρουσίαση για την ιστορία του αθλήματος αλλά και αγώνες GoalBall.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας δήλωσε ότι ο Δήμος Καλαμάτας θα θέσει υπό την αιγίδα του την επίσκεψη της Εθνικής ομάδας GoalBall.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, είχε συνάντηση, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη), τα έργα των οποίων θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι προτάσεις καλύπτουν μια σειρά δράσεων

Tιμητική εκδήλωση για τον Αργύρη Π.Π. Πετρονώτη

Με τη συμπλήρωση ενός έτους από την εκδημία του...

Το πρόγραμμα των αγώνων των επτά πρωταθλητών του 5ου ομίλου στο δρόμο για τη Γ’ Εθνική

Το πρόγραμμα των αγώνων μεταξύ των επτά πρωταθλητών Ενώσεων...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο