Καλαμάτα | Μερική διακοπή κυκλοφορίας στη Ναυαρίνου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μερική διακοπή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιηθεί από Πέμπτη 15 Νοεμβρίου στο τέλος της Ναυαρίνου ( στο ένα ρεύμα) από το ξενοδοχείο «Filoxenia» έως τη «Φωτεινή» λόγω εργασιών που απαιτούνται για την κατασκευή του κυκλικού κόμβου.

Συγκεκριμένα θα διακοπεί η κυκλοφορία της ανατολικής λωρίδας της οδού Ναυαρίνου από το ξενοδοχείο «Filoxenia» έως την οδό Μάνης.
Η κυκλοφορία θα γίνεται μόνο στο δυτικό ρεύμα (της καθόδου προς Καλαμάτα), όπου θα κινούνται τα αυτοκίνητα προς Βέργα και Μάνη ενώ τα οχήματα προς Καλαμάτα θα κινούνται μόνο προς τη Λακωνικής και τον περιφερειακό αυτοκινητόδρομο.
Λόγω των εργασιών θα γίνουν οι παρακάτω αλλαγές στις διαδρομές γραμμών του αστικού λεωφορείου:
Το τέρμα της γραμμής Νο 2 μεταφέρεται στην «Αγία Σιων».
Το λεωφορείο της γραμμής Νο 7 θα επιστρέφει στην αφετηρία του μέσω της οδού Αύρας.
Παρακαλούνται οι οδηγοί και οι πεζοί να συμμορφώνονται με τη σήμανση και τις υποδείξεις του συνεργείου, για την αποφυγή ατυχήματος.
Στο διάγραμμα που παρατίθεται παρακάτω μπορείτε να δείτε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών.

navarinou sx

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο