Καθαρό το παραλιακό μέτωπο στην Καλαμάτα μετά το μεσογειακό κυκλώνα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολοκληρώθηκε από το Δήμο Καλαμάτας η παρέμβαση καθαρισμού του παραλιακού μετώπου, απ’ όσα είχε ξεβράσει η θάλασσα λόγω του μεσογειακού κυκλώνα.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας επεσήμανε, μιλώντας στους δημοσιογράφους σήμερα Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018, ότι απαιτήθηκε η απασχόληση ιδιόκτητων και μισθωμένων από το Δήμο οχημάτων και μηχανημάτων, όπως και του αντίστοιχου προσωπικού, ώστε να απομακρυνθούν η άμμος και τα άλλα φερτά υλικά από τη Ναυαρίνου.

Επίσης, ο Π. Νίκας εξέφρασε ευχαριστίες προς τους εθελοντές που συνέδραμαν το Δήμο και τόνισε πως και οι καταστηματάρχες του παραλιακού μετώπου ειδοποιήθηκαν να απομακρύνουν ό,τι απέμεινε από τις κατασκευές που είχαν εγκαταστήσει στην αμμουδιά.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο