Χώρος άθλησης και αναψυχής γύρω από την παιδική χαρά στο Πέταλο

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την πραγματοποίηση της παρέμβασης με τίτλο: «Αποκατάσταση βλαβών από θεομηνία κοινόχρηστων χώρων παρακείμενων της παιδικής χαράς περιοχής Πέταλο ΔΕ Καλαμάτας». 

Πραγματοποιήθηκε αποκατάσταση του κοινόχρηστου χώρου, που βρίσκεται δίπλα στην παιδική χαρά, σε συνέχεια των καταστροφών από την πλημμύρα του Σεπτεμβρίου 2016. Ο ανωτέρω χώρος διαμορφώθηκε εκ νέου με κυβόλιθους και κατασκευάσθηκε γήπεδο μπάσκετ διαστάσεων 11,50 μ. x 14,50 μ. μαζί με τα περιθώρια και με μία μπασκέτα, στον ίδιο χώρο όπως υπήρχε παλαιότερα, ενώ ο υπόλοιπος χώρος παρέμεινε χώρος πρασίνου.

Η περίφραξη με πλέγμα δεν τοποθετήθηκε σε όλη την περίμετρο, αλλά αφήνει άνοιγμα τόσο στην πλευρά του πρανούς όσο και στην πλευρά της εισόδου.

Στην περιοχή βόρεια του χώρου μπάσκετ, ένα τμήμα διαστρώθηκε με κυβόλιθους και το υπόλοιπο παρέμεινε ως χώρος πρασίνου. Για τη συγκράτηση των πρανών αλλά και την αναβάθμιση της αισθητικής του χώρου κατασκευάσθηκε τοιχίο από λιθοδομή, που θα χρησιμοποιείται και ως καθιστικό.

Επίσης, τοποθετήθηκε νέος ηλεκτροφωτισμός, με προβολείς.

Ανάδοχος, που προέκυψε με ηλεκτρονική κλήρωση, ήταν ο Δημήτριος Κωστόπουλος, όσον αφορά σε σύμβαση συνολικού ύψους 19.807,06 ευρώ με το ΦΠΑ.

paidiki xar petalo

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με ρεκόρ συμμετοχών το Ράλλυ Σπριντ «Μολών Λαβέ» στις Καρυές

Η αγωνιστική χρονιά για τους χωμάτινους αγώνες του 2024...

Κορινθία: Αγρότης τραυματίστηκε σοβαρά από φρέζα

Ηλικιωμένος άνδρας εγκλωβίστηκε σε γεωργικό ελκυστήρα (φρέζα) εν ώρα...

Αλλαγή προγραμματισμένης κίνησης Κέντρου Κοινότητας Νότιας Κυνουρίας

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του προσωπικού της...

Κέντρο Κοινότητας | Αλλαγή προγραμματισμένης κίνησης

Ενημέρωση Η προγραμματισμένη κίνηση (29/3/2024) στον Δήμο Τρίπολης, μεταφέρεται λόγω άδειας του οδηγού τηςκινητής μονάδας, από τις 29/3/2024, για την Δευτέρα 1/4/2024.
Μετάβαση στο περιεχόμενο