Μαρτίου 02, 2018

Άρχισε η προσωρινή διαχείριση απορριμμάτων από την Ηλέκτωρ ΑΕ στην Καλαμάτα

Υπεγράφη την Πέμπτη 1η Μαρτίου 2018, πρωτόκολλο παράδοσης - παραλαβής του χώρου διαχείρισης απορριμμάτων στη Μαραθόλακκα, από το Δήμαρχο και το νόμιμο εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας Ηλέκτωρ ΑΕ, Γεώργιο Κοντόπουλο.

Η προσωρινή διαχείριση απορριμμάτων του Δήμου Καλαμάτας, από την ανάδοχο - κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού και με την έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου - Ηλέκτωρ ΑΕ, ξεκίνησε σήμερα. Η προσωρινή διαχείριση θα διαρκέσει μέχρι την έναρξη της οριστικής, την οποία θα διενεργεί η ανάδοχος του διαγωνισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου (σε συνδυασμό τις βελτιώσεις της Κυβέρνησης), ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή. Η κεντρική διαχείριση, την οποία εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας από του βήματος του Αναπτυξιακού Συνεδρίου, στην Τρίπολη, θα γίνει με το σύστημα των Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα και αναμένεται να ξεκινήσει εντός του 2018.
Η εταιρεία Ηλέκτωρ ΑΕ δραστηριοποιείται στην προσωρινή διαχείριση των απορριμμάτων με 23 εργαζομένους, η πλειονότητα των οποίων έχει εργασθεί κατά το παρελθόν στο ίδιο αντικείμενο, στο πλαίσιο της προσπάθειας που κατέβαλε ο Δήμος Καλαμάτας να διαχειριστεί τα απορρίμματα.

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia