Καλαμάτα: Προετοιμασία για μια μεγάλη Λευκή Νύχτα!

Για την καλύτερη προετοιμασία της Λευκής Νύχτας, μιας βραδιάς αφιερωμένης στο εμπόριο, με πολύ χαμηλές τιμές, αλλά και στις πολιτιστικές εκδηλώσεις, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015, σύσκεψη στο Δημαρχείο, υπό την προεδρία του Δημάρχου και με τη συμμετοχή αιρετών, εκπροσώπων του εμπορικού και επαγγελματικού κόσμου, υπηρεσιακών στελεχών και εκπροσώπων υπηρεσιών πέραν του Δήμου.

lefki nyxta2015

Η Λευκή Νύχτα θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Αυγούστου, από τις 20.00 και μέχρι το ξημέρωμα της Κυριακής 30 του μήνα. Στη φετινή, 3η Λευκή Νύχτα, αναμένονται πολλές χιλιάδες επισκεπτών και η πρωτοβουλία αυτή προβάλλεται από τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά δίκτυα σε όλη την Πελοπόννησο, στη Δυτική Ελλάδα και στα Ιόνια Νησιά.

ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΜΕ ΕΥΧΕΡΕΙΑ

Για την εξυπηρέτηση όσων θα έλθουν και επειδή στο κέντρο της Καλαμάτας θα επιτρέπεται η πρόσβαση μόνο σε πεζούς, θα λειτουργήσουν μεγάλα πάρκινγκ, πέραν των πάρκινγκ του Νέδοντα, στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας, στο Metro, στο Lidl και στο Βιοτεχνικό Πάρκο. Η μεταφορά των επισκεπτών στο κέντρο θα γίνεται με λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ.

ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οι τιμές θα είναι εξαιρετικά χαμηλές, αλλά η νύχτα αυτή δε θα είναι, όμως, αφιερωμένη μόνο στο εμπόριο! Ο Δήμος Καλαμάτας και η Κοινωφελής του Επιχείρηση «Φάρις» έχουν προγραμματίσει τη διοργάνωση μουσικών παραστάσεων, ενώ πολλοί ιδιώτες, ανά περιοχές, θα διοργανώσουν μουσικές εκδηλώσεις με ιδιαίτερο χρώμα στις οδούς και στους πεζοδρόμους όπου δραστηριοποιούνται.

Σημειώνεται ότι λαμβάνεται, επίσης, πρόνοια για την ασφάλεια και την υγεία όσων βρεθούν στην Καλαμάτα, σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ, τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας και τους Εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού.

Για τη διοργάνωση της φετινής εκδήλωσης, ο Δήμος Καλαμάτας συνεργάζεται με τον Εμπορικό Σύλλογο, το Επιμελητήριο, την Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων, την Ένωση Ξενοδόχων Μεσσηνίας, το Σύλλογο Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, με την υποστήριξη του Υπεραστικού και του Αστικού ΚΤΕΛ, των ταξί και κρατικών Υπηρεσιών.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΑΣ: Προσοχή στις τηλεφωνικές απάτες

Ενημέρωση πολιτών για την αποφυγή εξαπάτησης από επιτήδειους που...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στην Πιάνα Αρκαδίας

Το Σάββατο 30/03/2024 λόγω εργασιών ενίσχυσης του δικτύου του...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 28 Μαρτίου

Του Αποστόλου και Μάρτυρος Ηρωδίωνος επισκόπου Πατρών και του...

Κατώτατος μισθός: Αυξάνεται από 1η Απριλίου

Ζήτημα ημερών είναι πλέον η ανακοίνωση της αύξησης απολαβών που θα...
Μετάβαση στο περιεχόμενο