Λευκή Νύχτα Καλαμάτας: δηλώστε την πολιτιστική εκδήλωσή σας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην τελική ευθεία για την προετοιμασία της μεγαλύτερης γιορτής του εμπορίου στην Καλαμάτα, που συνδυάζεται με πολιτιστικές εκδηλώσεις, βρίσκεται η οργανωτική επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας για την 3η Λευκή Νύχτα.

Η Λευκή Νύχτα θα διεξαχθεί στις 29 Αυγούστου 2015, ημέρα Σάββατο, από τις 20.00 μέχρι το ξημέρωμα της Κυριακής.

Οι εκδηλώσεις που ετοιμάζονται – και για τη φετινή χρονιά – είναι πολλές και ενδιαφέρουσες και θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα σημεία της Καλαμάτας.

Παρακαλούνται όλοι όσοι σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν κάποιο καλλιτεχνικό δρώμενο, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της Λευκής Νύχτας, έμποροι, καταστηματάρχες ή ιδιώτες, να ενημερώσουν μέχρι την Πέμπτη 13 Αυγούστου, ώρα 15.30, το αρμόδιο γραφείο του Δήμου στο τηλέφωνο 27210 63451. Σκοπός είναι να ενσωματωθούν τα κατά τόπους δρώμενα στο έντυπο πρόγραμμα εκδηλώσεων, για τον καλύτερο συντονισμό αλλά και για την πληρέστερη ενημέρωση δημοτών και επισκεπτών που θα βρίσκονται στην Καλαμάτα, ώστε να επωφεληθούν από τις μεγάλες εκπτώσεις της Λευκής Νύχτας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο