Καλαμάτα21: Πλήρη ετοιμότητα της πόλης για την υποδοχή της Ευρωπαϊκής Κριτικής Επιτροπής στην Καλαμάτα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε σήμερα στον χώρο του Γραφείου Υποψηφιότητας σχετικά με την επίσκεψη της Ευρωπαϊκής Κριτικής Επιτροπής στην Καλαμάτα την Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016, ο εκτελεστικός διευθυντής του KALAMATA:21, Έκτωρ Τσατσούλης, δήλωσε την πλήρη ετοιμότητα της πόλης για την υποδοχή και ευχαρίστησε θερμά τους  συμμετέχοντες.

Μετά από λεπτομερή σχεδιασμό του προγράμματος της επίσκεψης, εχθές,  Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016, ολοκληρώθηκε η προσπάθεια συντονισμού στην οποία έλαβαν μέρος  εκατοντάδες εθελοντές, φορείς, στελέχη οργανισμών και υπηρεσιών του Δήμου. Σχολιάζοντάς το εγχείρημα, ο Πρόεδρος της ΦΑΡΙΣ, Θανάσης Ηλιόπουλος, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την υλοποίηση της επίσκεψης, ενώ ο κος Τσατσούλης συμπλήρωσε πως «μετά το πέρας της πρόβας, με τις πολύτιμες παρατηρήσεις των συμμετεχόντων, εντοπίστηκαν οι βελτιώσεις που έπρεπε να γίνουν. Ζητούμε την κατανόηση  των πολιτών για την όποια ταλαιπωρία μπορεί να προκαλείται από τις σχετικές με την επίσκεψη ενέργειες. Είναι υποχρεωτικό να κλείνουν οι δρόμοι, αλλά προσπαθούμε να ελαχιστοποιήσουμε την αναταραχή».         

Αναφορικά με την παρουσία της Επιτροπής ο κος Τσατσούλης δήλωσε ότι οι εκπρόσωποί της «θα ξεναγηθούν στην πόλη περνώντας από τα βασικότερα σημεία των προγραμμάτων που υπάρχουν στον φάκελο» και γνωστοποίησε τη διοργάνωση happening που θα γίνει την Τετάρτη στην κεντρική πλατεία ενώ ταυτόχρονα υπογράμμισε ότι σε περίπτωση βροχής έχουν προβλεφθεί τροποποιήσεις στο πρόγραμμα.  

Ο κος Τσατσούλης επισήμανε ότι, σύμφωνα με τις οδηγίες του θεσμού της ΠΠΕ, δεν επιτρέπεται η παρουσία ΜΜΕ κατά την εξέλιξη της επίσκεψης, γι’ αυτό  απηύθυνε παράκληση στο σύνολο των τοπικών ΜΜΕ που προτίθενται να καλύψουν το γεγονός να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας. Επιπλέον, γνωστοποίησε ότι υπάρχει πρόβλεψη από το Γραφείο Υποψηφιότητας για την πλήρη κάλυψη όλης της διαδικασίας με βιντεοσκόπηση και φωτογραφία και υλικό της θα χορηγηθεί άμεσα για την ενημέρωσή τους.    

Θυμίζουμε ότι η παρουσίαση του φακέλου γίνεται την Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016, στην Αθήνα και η ανακοίνωση της νικήτριας πόλης στις 11 Νοεμβρίου. Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος την Παρασκευή, 11η Νοεμβρίου 2016 θα δοθεί Συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα του ξενοδοχείου Best Western Museum στην Αθήνα, Μπουμπουλίνας 16,  και στον ίδιο χώρο, μεταξύ των ωρών 10:00 ως τις 16:00  η ομάδα του KALAMATA:21 θα δέχεται τους φίλους και υποστηρικτές της Υποψηφιότητας της Καλαμάτας με μεσσηνιακά κεράσματα.        

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

Πρόσκληση σε Δημόσια Διαβούλευση

Σχετ.: α) Η υπ΄ αρίθμ. πρωτ. Οικ. 5400/07.11.2013 Απόφαση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας, όπως ισχύει, β) Ο Ν. 4177/2013, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, γ) Το υπ΄ αρίθμ. πρωτ. 6557/18.04.2024 έγγραφο της Αρμόδιας Υπηρεσίας, αναπόσπαστο μέρος της παρούσης. Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στη Διαβούλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. στην

Bazaar βιβλίων και ειδών γραφικής ύλης από το ΠΙΟΠ

Mε αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου (23/4),...

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στην Τρίπολη

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο