Ξεκίνησε η καταβολή των επιδομάτων 586 ευρώ σε πλημμυροπαθείς

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άρχισε, σήμερα Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016, η καταβολή των επιδομάτων ύψους 586 ευρώ σε πλημμυροπαθείς, από τη Διεύθυνση Οικονομικών του Δήμου Καλαμάτας.

 Η Υπηρεσία αυτή εκδίδει επιταγές και οι δικαιούχοι ειδοποιούνται με SMS, για να τις παραλάβουν και να τις καταθέσουν στην Τράπεζα όπου διατηρούν λογαριασμό ή να τις εξοφλήσουν.

                              …ΑΦΟΥ ΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ  ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ 

Επισημαίνεται ότι οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσέρχονται στη Διεύθυνση Οικονομικών του Δήμου Καλαμάτας, Ταμειακή Υπηρεσία, στον 1ο όροφο του νέου Δημαρχείου (Αθηνών 99), αφού λάβουν ειδοποίηση με SMS, ενώ είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα.

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΕΔΡΑΣΕ ΤΑΧΥΤΑΤΑ

«Είμαστε ταχύτατοι˙ την ταχύτητα μπορείτε να τη δείτε και να τη συγκρίνετε με άλλους Δήμους. Συγκαλέσαμε σε κατεπείγουσα συνεδρίαση και το Δημοτικό Συμβούλιο και την Οικονομική Επιτροπή, ενώ μέσα σε ώρες από τη στιγμή που πήραμε την επιταγή από το Υπουργείο, ύψους 195.138 ευρώ, για τα επιδόματα των 586 ευρώ, προωθούμε την πληρωμή τους μέχρι εξάντλησης αυτού του ποσού. Περιμένουμε να έρθει και το υπόλοιπο, ύψους 72.078 ευρώ, για την κάλυψη των 408 συνολικά δικαιούχων, που θα πάρουν το επίδομα πρώτων βιοτικών αναγκών», ανέφερε ο Δήμαρχος μιλώντας προς τους δημοσιογράφους. 

Ο Π. Νίκας είπε ακόμη ότι θα ακολουθήσει αμέσως μετά η καταβολή επιδομάτων για την αντικατάσταση οικοσκευής, εξατομικευμένα και μέχρι του ποσού των 5.861 ευρώ.

plimiropathis1

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο