Η χρήση του ιστορικού Δημαρχείου Καλαμάτας

Οκτωβρίου 20, 2016
Δε θα μείνει ανενεργό το ιστορικό Δημαρχείο στην οδό Αριστομένους 28, ούτε θα υποστεί κάμψη η κίνηση στη γύρω περιοχή παρά τη μεταφορά των Υπηρεσιών στο νέο Δημαρχείο, σύμφωνα με όσα ανέφερε στους δημοσιογράφους ο Δήμαρχος, σήμερα Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016.

Στον πρώτο όροφο του ιστορικού Δημαρχείου θα βρίσκεται η αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ θα δημιουργηθούν και εντευκτήριο των Δημοτικών Συμβούλων, βιβλιοθήκη, αίθουσα μειοψηφιών. Θα παραμείνει, επίσης, το ιστορικό γραφείο του Δημάρχου.
|
Στο ισόγειο θα μεταφερθεί το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών από το Διοικητήριο, ενώ θα λειτουργεί και το Δημοτικό Αστυνομικό Τμήμα.

Ο Π. Νίκας προσέθεσε ότι θα αξιοποιηθούν τα γραφεία που έχουν πρόσωπο στον πεζόδρομο Αριστομένους, καθώς σχεδιάζεται το νότιο να γίνει Γραφείο Υποστήριξης Τουρισμού, είτε με μεταφορά της αντίστοιχης Υπηρεσίας από τους Αγίους Αποστόλους είτε με παράλληλη λειτουργία και των δύο.

Το βόρειο θα γίνει εκθετήριο ποιοτικών αγροδιατροφικών προϊόντων της Καλαμάτας και της Μεσσηνίας και θα λειτουργεί από κοινού με το Γραφείο Υποστήριξης Τουρισμού. Για την προβολή των τοπικών προϊόντων θα υπάρξει συνεννόηση με το Επιμελητήριο, εξαγωγείς κ.λπ.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia