Ειδήσεις Καλαμάτα | pna.gr - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Ειδήσεις Καλαμάτα

Στη Β' Φάση του ολιστικού υπερπρογράμματος της Αποστολής των 100 Κλιματικά Ουδέτερων και Έξυπνων Πόλεων της Ε.Ε. έως το 2030, έχει μπει πλέον η Καλαμάτα.
«Η Καλαμάτα σχεδιάζει προσεκτικά τα βήματα εκείνα που θα την μετατρέψουν σε σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη», τόνισε ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, κατά τον χαιρετισμό του στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», που ξεκίνησε την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώθηκε την…
Σήμερα, Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 14:00, κατέπλευσε στο λιμάνι της Καλαμάτας, το κρουαζιερόπλοιο «Variety Voyager», σημαίας Marsall Island. Το μικρό κρουαζιερόπλοιο που μετέφερε 50 επιβάτες, έφτασε στην Καλαμάτα από το Ναύπλιο και θα αναχωρήσει στις 3 τα ξημερώματα…
Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο, πραγματοποίησε σήμερα, Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022, ο αναπληρωτής Πρέσβης της Βουλγαρίας στην Αθήνα, Panteley Spassou.
Από το Δήμο Καλαμάτας αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» με ΑΔΑ: 684ΨΩΕΕ-Υ57 ο ταμειακός απολογιστικός πίνακας από Ιανουάριο έως Σεπτέμβριο 2022.
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες, Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022, το 6ο τουρνουά βόλεϊ αντρών «Γιάννης Μπουσούνης» στο κλειστό του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας. Το τουρνουά, που είχε τη στήριξη του Δήμου Καλαμάτας, έχει μετατραπεί σε ένα σημαντικό αθλητικό θεσμός για την πόλη,…
Στην Καλαμάτα διεξάγεται η "ναυαρχίδα" των εκδηλώσεων της Ομοσπονδίας Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου (ΦΙΛΠΑ) από χθες, Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου και μέχρι την Κυριακή 2 Οκτωβρίου.
Αναρτήθηκε στη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας του Υπουργείου Οικονομικών η διακήρυξη για την πρόσκληση ενδιαφέροντος για το Κληροδότημα Παναγιώταρου στη Μικρά Μαντίνεια.
Αναρτήθηκαν σήμερα, Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, από το Τμήμα Προσχολικής Αγωγής της Διεύθυνσης Πρόνοιας του Δήμου Καλαμάτας τα αποτελέσματα της μοριοδότησης για τα νέα βρεφικά τμήματα που θα λειτουργήσουν στους Δ’ και Ζ’ Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Καλαμάτας.
Συνολικά 4 εξωτερικούς απινιδωτές (AED) παρέλαβε ο Δήμος Καλαμάτας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου χθες, Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022. Τους απινιδωτές, οι οποίοι θα τοποθετηθούν σε κεντρικά σημεία της Καλαμάτας (Μέγαρο Χορού.
Σελίδα 1 από 433

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia