Ειδήσεις Καλαμάτα

Δήμος Καλαμάτας

Ένα pillar στην Παραλία Καλαμάτας ομόρφυνε με ...εξωτικά πουλιά, μέσω νέας εικαστικής παρέμβασης, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του Δήμου Καλαμάτας.
Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Δημάρχου, σήμερα Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019, για την κατανομή χρηματοδότησης κατ' αυτόν το μήνα ως εξής:
Στη 14η/2019 συνεδρίασή του συνήλθε το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019 και ώρα 14:00. Το Σώμα έλαβε αποφάσεις επί πλήθους θεμάτων, τα σημαντικότερα από τα οποία είναι τα εξής:
Η ΔΑΟΚ ΠΕ Μεσσηνίας ανακοίνωσε ότι το Σάββατο 10/08/2019 δε θα πραγματοποιηθούν ψεκασμοί δακοκτονίας λόγω αναμενόμενων υψηλών θερμοκρασιών.
 Ο Πρόεδρος της 5μελους Επιτροπής διαχείρισης του προγράμματος αδέσποτων ζώων συντροφιάς Βασίλειος Xαντζής, Γενικός Γραμματέας του Δήμου Καλαμάτας και τα μέλη της Επιτροπής Σωτήριος Μπαξεβανάκης, Αντιπρόεδρος, Κτηνίατρος, Αικατερίνη Πεζώνη, Πρόεδρος Φιλοζωικού Ομίλου Καλαμάτας και Βασίλειος Ανδριανόπουλος, Πρόεδρος Κυνοφιλικού Ομίλου Μεσσηνίας…
 Μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 22ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας ομόρφυναν το σχολικό κτήριο, με ελαιοχρωματισμό και ζωγραφιές. Τα υλικά παρέσχε ο Δήμος Καλαμάτας.
Επιτέλους, άρχισαν εκ νέου οι ασφαλτοστρώσεις στην πόλη της Καλαμάτας, με πρώτο σημείο παρέμβασης σύμπλεγμα δρόμων στη Δυτική Παραλία (Χρυσοστόμου Σμύρνης, Μπουμπουλίνας κ.λπ.). 
Τραγικό θάνατο βρήκε μια νεαρή γυναίκα 26 ετών το απόγευμα της Παρασκευής στην Καλαμάτα, όταν για αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής λόγο έπεσε από 3ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Ηρώων.
Κατεπείγουσα επιστολή απέστειλε προς τους Δημάρχους όλης της χώρας ο Υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, αναφορικά με την ανάγκη διενέργειας ελέγχου των αθλητικών χώρων, των παιδικών χαρών και, γενικότερα, των χώρων αναψυχής στο επικράτειας, σε συνέχεια του θλιβερού συμβάντος στη Χίο,…
 Σύσκεψη για την πραγματοποίηση έργων με αξιοποίηση του ΕΣΠΑ και άλλων πηγών χρηματοδότησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019, υπό την προεδρία του Δημάρχου Καλαμάτας και εκλεγέντος Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Ε. Νίκα και με τη συμμετοχή…
Σελίδα 1 από 180

logofootermedia