Ειδήσεις Καλαμάτα | pna.gr - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Ειδήσεις Καλαμάτα

Ο μηχανισμός προγραμματισμού της λειτουργίας των φωτεινών σηματοδοτών στη συμβολή της Νέας Εισόδου και της Αρτέμιδος στην Καλαμάτα είναι παλιός και δεν υποστηρίζεται πλέον, γι’ αυτό και τα φανάρια έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας
Την επίσκεψη 40 μαθητών και 12 καθηγητών, που συμμετέχουν σε πρόγραμμα Erasmus με συντονιστή το 3ο Γυμνάσιο Καλαμάτας, δέχθηκε ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019.
Με τη φωταγώγηση του Καραβιού στην κεντρική προκυμαία του λιμένα και της Μπάλας στην Πλατεία 23ης Μαρτίου, προχωρεί η Καλαμάτα ολοταχώς προς τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, μετά το «άναμμα» του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου.
Το Δημαρχείο επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019, ο Σπύρος Παπαγεωργίου, διοργανωτής ποδηλατικών εκδηλώσεων όπως το Athens Bike Festival και το Athens Bike Weekend, μαζί με συνεργάτιδές του και συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο, παρουσία της Αντιδημάρχου Ελένης…
Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος έκανε την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019, την ακόλουθη δήλωση:
Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς και τυπικά από απόψε η Καλαμάτα με το άναμμα του δένδρου στην κεντρική πλατεία.
Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 20:00, φωταγωγείται το Χριστουγεννιάτικο δένδρο του Δήμου Καλαμάτας στην Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου, ενώ θα ακολουθήσει συναυλία με την τραγουδίστρια Μαλού.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, που έχει θεσπισθεί από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών να τιμάται την 3η Δεκεμβρίου 2019, ο Δήμος Καλαμάτας πραγματοποίησε εκδήλωση με θέμα: «Αυτόνομη διαβίωση».
Ο Δήμος Καλαμάτας και η Κοινωφελής του Επιχείρηση «Φάρις» συνδιοργανώνουν σύνολο εορταστικών δράσεων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.
Το Εικαστικό Εργαστήρι του Δήμου Καλαμάτας διοργανώνει ανοικτό μάθημα κεραμικής Ρακού. Το μάθημα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 10.00 έως 13.00.
Σελίδα 1 από 193

logofootermedia