Ειδήσεις Καλαμάτα

Δήμος Καλαμάτας

Κατά τη διάρκεια της μεγάλης παρέλασης, το απόγευμα του Σαββάτου 12 Οκτωβρίου 2019, οι Καλαματιανοί και οι επισκέπτες χειροκρότησαν θερμά τα μέλη των χορωδιών από την Ελλάδα και άλλες 15 χώρες, που μετέχουν στον 3ο Διεθνή Διαγωνισμό και Φεστιβάλ Χορωδιών…
Τελετή Βραβεύσεων του 3ου Διεθνούς Διαγωνισμού & Φεστιβάλ Χορωδειών στην Καλαμάτα
Σύσκεψη για την προετοιμασία των εκδηλώσεων του Δήμου Καλαμάτας κατά τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019, με τη συμμετοχή του Δημάρχου, αιρετών του Δήμου Καλαμάτας και υπηρεσιακών παραγόντων.
Την μελέτη ανακατασκευής του Διοικητηρίου στην Καλαμάτα θα εκπονήσει η ΤΕΜΕΣ, η εταιρεία που διαχειρίζεται την Costa Navarino.
Η πρώτη συνεδρίαση του Διαπαραταξιακού Συμβουλίου, που αποτελεί πρωτοβουλία του Δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου, πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019. Σ’ αυτήν συζητήθηκε το πλαίσιο, που θα διέπει την πραγματοποίηση των επομένων συνεδριάσεων.
Τραγουδώντας από κοινού, οι Καλαματιανοί και οι χορωδοί που μετέχουν στον 3ο Διεθνή Διαγωνισμό και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας πανηγύρισαν χθες το βράδυ στο κλειστό γυμναστήριο «Τέντα» την έναρξή του.
Ανακοινώνεται ότι στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, φυλάσσεται αριθμός ποδηλάτων, τα οποία έχουν ανευρεθεί και παραδοθεί στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «STREETCOOKING», που διοργάνωσε το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Καλαμάτας σε συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος - παράρτημα Μεσσηνίας, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 , στην Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου της Καλαμάτας.
Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Καλαμάτας ο Βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ κ Μαντάς ενημέρωσε μεταξύ άλλων το κ Θ. Βασιλόπουλο ότι «δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιο σχέδιο για τη μετατροπή του στρατοπέδου Καλαμάτας σε κέντρο μεταναστών».
Ο Δήμος Καλαμάτας και ο πολιτιστικός οργανισμός Interkultur διοργανώνουν από κοινού τον 3ο Διεθνή Διαγωνισμό και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας, που θα διεξαχθεί από την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019 μέχρι την Κυριακή 13 του μήνα.
Σελίδα 1 από 187

logofootermedia