Νοεμβρίου 30, 2020
Ειδήσεις Καλαμάτα

Δήμος Καλαμάτας

Ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού καθώς και ανασκόπηση των μέτρων που και τοπικά έχουν ληφθεί, πραγματοποιήθηκε σε συνάντηση που είχε σήμερα, Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος με τον επίκουρο Καθηγητή Παθολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών…
Συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη, σήμερα Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020, το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο (Σ.Τ.Ο.) Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καλαμάτας, με θέματα:
Άμεση είναι η ανταπόκριση του Υπουργείου Πολιτισμού προς το Δήμο Καλαμάτας, αναφορικά με τη στήριξη του θεσμού του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας.
Ο Δήμος Καλαμάτας επιλέγει 4 νέους και νέες υποψήφιους για να ταξιδέψουν στην Ευρώπη, υπό την αιγίδα της Εθνικής Επιτροπής «Ελλάδα 2021».
Μία ακόμα δράση υλοποιεί το Κέντρο Κοινότητας Καλαμάτας.
Σήμερα, Τρίτη 24 Νοεμβρίου, κλιμάκια του ΕΟΔΥ αποτελούμενα και από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) πραγματοποιούν δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through).
Ο Δήμος Καλαμάτας εντάχθηκε στο νέο πρόγραμμα myKEPlive του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, παρέχοντας νέες ψηφιακές υπηρεσίες, καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση στους πολίτες.
Η χρήση καθαρής ενέργειας στις μεταφορές, ως μια δράση απέναντι στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, είναι πολιτική που προωθείται και υποστηρίζεται από το Δήμο Καλαμάτας.
Τις διαδικασίες που απαιτούνται για την ίδρυση και λειτουργία Δημοτικού Υπνωτηρίου προχωράει ο Δήμος Καλαμάτας.
Το Δημοτικό Παντοπωλείο, επισκέφτηκε και ενημερώθηκε σχετικά με τη λειτουργία του το τελευταίο διάστημα και κυρίως την περίοδο της εφαρμογής των αυστηρών περιοριστικών μέτρων μετακίνησης, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος.
Σελίδα 1 από 220

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia