Ενημέρωση και δημόσια συζήτηση για την προστασία και ανάδειξη του Κάστρου της Μεθώνης

Σεπτεμβρίου 15, 2021
Αγαπητά μέλη, αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι  

Το Συμβούλιο της κοινότητας Μεθώνης, οι πολιτιστικοί σύλλογοι και ο Αθλητικός Όμιλος της πόλης διοργανώνουν το Σάββατο Δημόσια Συζήτηση με θέμα

«Προστασία & Ανάδειξη του Κάστρο Μεθώνης: Απολογισμός πεπραγμένων μετά τις καταρρεύσεις - Σχεδιασμός & Υλοποίηση δράσεων – Συνέργειες ενδιαφερόμενων μερών».

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των ενδιαφερόμενων μερών για την εξέλιξη της προγραμματικής συμφωνίας, το χρονοδιάγραμμα της εκπόνησης των μελετών, την ένταξη των έργων αποκατάστασης και ανάδειξης σε χρηματοδοτικά προγράμματα και τη συνεργασία των ενδιαφερόμενων μερών ώστε να υπάρξει το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Έχουν προσκληθεί να παραστούν εκπρόσωποι του Υπουργείου Πολιτισμού, της Περιφερειακής και τοπικής Αυτοδιοίκησης και εκπρόσωποι των τοπικών έντυπων και ηλεκτρονικών Μ.Μ.Ε.

Η συμμετοχή του κοινού είναι ελεύθερη και επιθυμητή. Δεδομένων των ισχυόντων υγειονομικών μέτρων από 13-9-2021 επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε εμβολιασμένους, νοσήσαντες (έως 6 μήνες από τη διάγνωση) και ανεμβολίαστους που έχουν πραγματοποιήσει εργαστηριακό rapid test αντιγόνου έως 48 ώρες πριν. Δεν επιτρέπεται η παρουσία ορθίων και είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας.

Για το κοινό θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Μεθώνης το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021 (πλατεία παραλίας) στις 20.00.

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia