Ενημέρωση και δημόσια συζήτηση για την προστασία και ανάδειξη του Κάστρου της Μεθώνης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αγαπητά μέλη, αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι

 

Το Συμβούλιο της κοινότητας Μεθώνης, οι πολιτιστικοί σύλλογοι και ο Αθλητικός Όμιλος της πόλης διοργανώνουν το Σάββατο Δημόσια Συζήτηση με θέμα

«Προστασία & Ανάδειξη του Κάστρο Μεθώνης: Απολογισμός πεπραγμένων μετά τις καταρρεύσεις – Σχεδιασμός & Υλοποίηση δράσεων – Συνέργειες ενδιαφερόμενων μερών».

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των ενδιαφερόμενων μερών για την εξέλιξη της προγραμματικής συμφωνίας, το χρονοδιάγραμμα της εκπόνησης των μελετών, την ένταξη των έργων αποκατάστασης και ανάδειξης σε χρηματοδοτικά προγράμματα και τη συνεργασία των ενδιαφερόμενων μερών ώστε να υπάρξει το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Έχουν προσκληθεί να παραστούν εκπρόσωποι του Υπουργείου Πολιτισμού, της Περιφερειακής και τοπικής Αυτοδιοίκησης και εκπρόσωποι των τοπικών έντυπων και ηλεκτρονικών Μ.Μ.Ε.

Η συμμετοχή του κοινού είναι ελεύθερη και επιθυμητή. Δεδομένων των ισχυόντων υγειονομικών μέτρων από 13-9-2021 επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε εμβολιασμένους, νοσήσαντες (έως 6 μήνες από τη διάγνωση) και ανεμβολίαστους που έχουν πραγματοποιήσει εργαστηριακό rapid test αντιγόνου έως 48 ώρες πριν. Δεν επιτρέπεται η παρουσία ορθίων και είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας.

Για το κοινό θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Μεθώνης το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021 (πλατεία παραλίας) στις 20.00.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο