Όμιλος HHG, City Hospital & Diaplasis έκδοση προνομιακής Κάρτα Υγείας για τα μέλη του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας

Στα πλαίσια της συνεχούς στήριξης της επιχειρηματικής κοινότητας της Μεσσηνίας και του προσωπικού των επιχειρήσεων της, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας ξεκινά μια διαδικασία ανταποδοτικών παροχών προς τα μέλη του, που θα κορυφωθεί με την ολοκλήρωση της ψηφιακής αναβάθμισης του αλλά και την παροχή συμβουλευτικών και όχι μόνο υπηρεσιών.

Η προσπάθεια αυτή, λόγω της πρωτόγνωρης συνθήκης που βιώνουμε, δε θα μπορούσε παρά να εγκαινιαστεί με τα θέματα που αφορούν την Υγεία, τις δομές της, αλλά και την προσβασιμότητα όλων μας σε αυτή. Περαιτέρω, αποτελεί κρίσιμο πλέον ζήτημα για τη βιώσιμη ανάπτυξη κάθε τόπου, η ασφάλεια που παρέχει στον κάτοικο και στον επισκέπτη η ύπαρξη και λειτουργία σύγχρονων δομών υγείας και οι παροχές που προσφέρουν.

Με το σκεπτικό αυτό και μετά από συζητήσεις με την Hellenic Healthcare Group, το City Hospital και το Κέντρο Αποκατάστασης Diaplasis, προχωράμε από κοινού στην έκδοση Κάρτας Υγείας, η οποία θα παρέχει προνομιακές τιμές και παροχές σε όλα τα Μέλη – Επιχειρήσεις του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας αλλά και στο προσωπικό τους. Οι Διοικήσεις των ανωτέρω δομών υγείας με αυτή την προσφορά τους απέδειξαν εμπράκτως τον ρόλο της Κοινωνικής Εταιρικής Υπευθυνότητας, η οποία στο άμεσο μέλλον θα ενδυναμωθεί και με άλλες κοινές δράσεις και συνέργειες.      

Ο Όμιλος HHG (Hellenic Healthcare Group), ο  μεγαλύτερος ιδιωτικός όμιλος παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης της ιατρικής και νοσηλευτικής περίθαλψης στη χώρα μας σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές και όραμα τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών υγείας σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα και την ανάδειξη της χώρας διεθνώς σε πρωτοπόρο στην ιατρική και νοσηλευτική περίθαλψη, μαζί με το City Hospital, τη μοναδική ιδιωτική, μικτή χειρουργική κλινική στη Νοτιοδυτική  Πελοπόννησο, και το εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης ατόμων με κινητικά και λειτουργικά ελλείμματα Diaplasis, συμμετέχει στη πρωτοποριακή αυτή συνεργασία με τη δημιουργία της ειδικής Κάρτας Υγείας, για όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.

Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι των επιχειρήσεων-μέλη του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, καθώς και οι οικογένειές τους θα έχουν προνομιακή πρόσβαση:

  • στο City Hospital: μια κλινική δυναμικότητας 32 κλινών που λειτουργεί στο κέντρο της πόλης της Καλαμάτας από το 1992, παρέχοντας ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, στελεχωμένη από διακεκριμένους ιατρούς σχεδόν όλων των ειδικοτήτων και άρτια εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό, με τμήματα γενικής χειρουργικής, μαιευτικό – γυναικολογικό, οφθαλμολογικό, ορθοπεδικό και γαστρεντερολογικό-ενδοσκοπικό.
  • στο κέντρο Diaplasis: το εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης ατόμων με κινητικά και λειτουργικά ελλείμματα, δυναμικότητας 97 κλινών, με δυνατότητα εσωτερικής και εξωτερικής νοσηλείας και υπηρεσίες που περιλαμβάνουν: φυσικοθεραπεία, ρομποτική αποκατάσταση, λογοθεραπεία, εργοθεραπεία, υδροθεραπεία σε εσωτερική πισίνα, θεραπευτική γυμναστική, ψυχολογική υποστήριξη, ειδική διατροφή, νοσηλευτική φροντίδα και συνεχή ιατρική παρακολούθηση, ενώ, για την μεταφορά των ασθενών, η Diaplasis διαθέτει υπερσύγχρονο ασθενοφόρο όχημα καθώς και δυο ειδικά διαμορφωμένα μικρά λεωφορεία μεταφοράς ΑμΕΑ.
  • στα 6 κορυφαία θεραπευτήρια του Ομίλου HHG: το Υγεία, το Metropolitan Hospital, το Μητέρα, το Metropolitan General, το Λητώ και το Creta InterClinic καθώς και στα προηγμένα διαγνωστικά κέντρα Healthspot που βρίσκονται σε Κηφισιά, Γλυφάδα, Περιστέρι και Πειραιά. Δηλαδή πρόσβαση σε νοσηλευτικές μονάδες που αποτελούν πρότυπα (Centers of Excellence) σε παγκόσμιο επίπεδο και σε 6.357 ιατρούς, 4.274 εργαζόμενους, 1.438 κλίνες νοσηλείας, 9 ρομποτικά χειρουργικά συστήματα, 9 μαγνητικούς τομογράφους τελευταίας γενιάς, 19 υπερσύγχρονα ασθενοφόρα και σε διαγνωστικές υπηρεσίες κορυφαίου επιπέδου.

Η διαδικασία χορήγησης θα ξεκινήσει άμεσα με την αποστολή αιτήσεων στα Μέλη του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, όπου η κάθε επιχείρηση δύναται να εγγράψει και το προσωπικό της. Οι κάτοχοι θα ενημερώνονται για τις προνομιακές τιμές και παροχές από τις γραμματείες των υγειονομικών δομών.

Η παρουσίαση την Κάρτας Υγείας έγινε από:

κ. Ξυγκώρο Βαγγέλη – Πρόεδρο Επιμελητηρίου Μεσσηνίας

κ. Τζωρζάκη Βασίλη – Πρόεδρο Επιστημονικού Συμβουλίου City Hospital & Diaplasis

κα. Σκουλούδη Ελένη – Υπ. Επικοινωνίας του HHG

κ. Κωνσταντόπουλο Παναγιώτη – Επιστημονικός Δ/ντής Diaplasis  

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο