Εγκαίνια έκθεσης Αγροτικού - Κτηνοτροφικού εξοπλισµού «Filiatra Agro Vision»

Πέµπτη, 5 Σεπτεµβρίου 2019, 18:00 Εγκαίνια έκθεσης Αγροτικού - Κτηνοτροφικού εξοπλισµού «Filiatra Agro Vision» στα Φιλιατρά Μεσσηνίας.

 Τα Εγκαίνια της έκθεσης Αγροτικού - Κτηνοτροφικού εξοπλισµού «Filiatra Agro Vision» µε πάνω από 40 εκθέτες του αγροτικού τοµέα θα πραγµατοποιηθούν αύριο Πέµπτη, 5 Σεπτεµβρίου 2019, και ώρα 18:00 στον προαύλιο χώρο του Λυκείου Φιλιατρών. Η έκθεση «Filiatra Agro Vision» εµπνεύστηκε και υλοποιείται από τον Εµπορικό Σύλλογο Φιλιατρών σε συνεργασία µε την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Δήµο Τριφυλίας και το επιµελητήριο Μεσσηνίας. 


Στόχος της έκθεσης είναι αφενός η ενηµέρωση των επισκεπτών σε θέµατα που αφορούν την σύγχρονη γεωργία και τις νέες τάσεις τις παγκόσµιας αγοράς και, αφετέρου, να φέρει το ευρύ κοινό σε επαφή πρώτον µε την περιοχή της Τριφυλίας και ιδιαίτερα την πόλη των Φιλιατρών, έπειτα µε τα προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας που παράγονται εδώ και τέλος να επικοινωνήσει το φυσικό και πολιτιστικό πλούτο της περιοχής. Η έκθεση Filiatra Agrovision θα διαρκέσει µέχρι την Κυριακή 8 Σεπτεµβρίου. 
 Πρόγραµµα Έκθεσης Παρασκευή 17:30- 22:00 Σάββατο 12:00 - 22:00 Κυριακή 12:00 - 22:00 Στα Φιλιατρά από αύριο θα χτυπά η καρδιά της ελληνικής γης, της ελληνικής γεωργίας και των νέων τεχνολογιών. Σας περιµένουµε . Με εκτίµηση, Εµπορικός Σύλλογος Φιλιατρών

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia