Εγκαίνια έκθεσης Αγροτικού – Κτηνοτροφικού εξοπλισµού «Filiatra Agro Vision»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πέµπτη, 5 Σεπτεµβρίου 2019, 18:00 Εγκαίνια έκθεσης Αγροτικού – Κτηνοτροφικού εξοπλισµού «Filiatra Agro Vision» στα Φιλιατρά Μεσσηνίας.

 Τα Εγκαίνια της έκθεσης Αγροτικού – Κτηνοτροφικού εξοπλισµού «Filiatra Agro Vision» µε πάνω από 40 εκθέτες του αγροτικού τοµέα θα πραγµατοποιηθούν αύριο Πέµπτη, 5 Σεπτεµβρίου 2019, και ώρα 18:00 στον προαύλιο χώρο του Λυκείου Φιλιατρών. Η έκθεση «Filiatra Agro Vision» εµπνεύστηκε και υλοποιείται από τον Εµπορικό Σύλλογο Φιλιατρών σε συνεργασία µε την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Δήµο Τριφυλίας και το επιµελητήριο Μεσσηνίας. 


Στόχος της έκθεσης είναι αφενός η ενηµέρωση των επισκεπτών σε θέµατα που αφορούν την σύγχρονη γεωργία και τις νέες τάσεις τις παγκόσµιας αγοράς και, αφετέρου, να φέρει το ευρύ κοινό σε επαφή πρώτον µε την περιοχή της Τριφυλίας και ιδιαίτερα την πόλη των Φιλιατρών, έπειτα µε τα προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας που παράγονται εδώ και τέλος να επικοινωνήσει το φυσικό και πολιτιστικό πλούτο της περιοχής. Η έκθεση Filiatra Agrovision θα διαρκέσει µέχρι την Κυριακή 8 Σεπτεµβρίου. 
 Πρόγραµµα Έκθεσης Παρασκευή 17:30- 22:00 Σάββατο 12:00 – 22:00 Κυριακή 12:00 – 22:00 Στα Φιλιατρά από αύριο θα χτυπά η καρδιά της ελληνικής γης, της ελληνικής γεωργίας και των νέων τεχνολογιών. Σας περιµένουµε . Με εκτίµηση, Εµπορικός Σύλλογος Φιλιατρών

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρεμιέρα για πέντε ταινίες: Ξεχωρίζει η «Μην Ανοίγεις την Πόρτα» των Unboxholics

Οι ταινίες που προβάλλονται στα Victoria Cinemas Cineville Τρίπολης Πρόγραμμα...

Ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος Οιχαλίας ο Βασίλης Μητρόπουλος

Ορκίστηκε ενώπιον της Δημάρχου Οιχαλίας Γιώτας Γεωργακοπούλου, ο δημοτικός...

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς εξελίσσεται το έργο που συνδέει το χωριό Τουρκολέκα με τα Καλύβια του Δήμου Οιχαλίας

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς εξελίσσεται το έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου...

Μονεμβασία: Φωτιά στον Άγιο Στέφανο

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση στον Άγιο Στέφανο,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο