Την υποψηφιότητα της Αναστασίας Σαμπαζιώτη με τη Νέα Πελοπόννησο στη Μεσσηνία ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την υποψηφιότητα της κας Αναστασίας Σαμπαζιώτη με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στη Μεσσηνία στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε την Πέμπτη 2 Μαΐου 2019 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

«Καλωσορίζω με ιδιαίτερη ικανοποίηση τη συμπόρευση της Αναστασίας Σαμπαζιώτη με τη Νέα Πελοπόννησο στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές. Με την υποψηφιότητά της αποδεικνύουμε τη δυναμική του συνδυασμού μας και την ικανότητα ενσωμάτωσης σε αυτόν νέων ανθρώπων με σημαντική επιστημονική κατάρτιση, καθαρή ματιά και πάθος να συμμετέχουν στα κοινά ώστε να προσφέρουν τις δυνάμεις τους προς όφελος των Πελοποννησίων πολιτών. Της εύχομαι καλή επιτυχία και είμαι βέβαιος ότι θα ενισχύσει σημαντικά τον αγώνα και το έργο μας στη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.
Από την πλευρά της η κα Αναστασία Σαμπαζιώτη δήλωσε «με τιμά η πρόσκληση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη. Σαν εκπρόσωπος της νέας γενιάς αφουγκράζομαι τα προβλήματά της, συμμερίζομαι τις αγωνίες της και προτίθεμαι να δουλέψω σκληρά για να δημιουργήσουμε μαζί τις συνθήκες για ένα καλύτερο μέλλον. Είμαι γέννημα θρέμμα της Καλαμάτας και της Μεσσηνίας και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για την προοπτική της και την καλύτερη εξέλιξή της».

Βιογραφικό
Η κα Αναστασία Σαμπαζιώτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαμάτα όπου ολοκλήρωσε τις δευτεροβάθμιες σπουδές της.
Είναι απόφοιτος της Σχολής Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και της Σχολής Δημοσιογραφίας του Εργαστηρίου Δημοσιογραφίας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο