Συνάντηση Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και συλλόγου εργαζομένων στην ΠΕ Μεσσηνίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την ανάγκη για περισσότερες και ακόμα καλύτερες υπηρεσίες προς τους πολίτες της Μεσσηνίας και των επισκεπτών της πρόταξε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη συνάντησή του με το σύλλογο εργαζομένων της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, παρουσία της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη κας Κωνσταντίνας Νικολάκου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης διαπιστώθηκε η κοινή βούληση για συνεχή προσπάθεια τόσο της πολιτικής ηγεσίας, όσο και των υπηρεσιακών παραγόντων, για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες και τη συνεχή βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της λειτουργίας της δημόσιας διοίκησης.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου έθεσε επίσης την αναγκαιότητα της υιοθέτησης περιφερειακής διάστασης του Β βαθμού της αυτοδιοίκησης και την προοπτική μετάβασής του στην Περιφερειακή Διακυβέρνηση.

Συγκεκριμένα τέθηκαν από το σύλλογο των εργαζομένων ζητήματα που αφορούν το κτίριο του διοικητηρίου και την αναγκαιότητα αναβάθμισής του, τη βελτίωση των εργασιακών συνθηκών, την αύξηση των υπερωριών, τη βέλτιστη διαχείριση των καυσίμων και των αυτοκινήτων, για τα οποία ο Περιφερειάρχης και η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης έδωσαν συγκεκριμένες απαντήσεις που διασφαλίζουν τόσο τη βελτίωση των εργασιακών συνθηκών των υπαλλήλων όσο και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Τονίστηκε επίσης από την πλευρά της περιφερειακής αρχής το έλλειμμα διοίκησης της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας κατά το παρελθόν, καθώς πολλά προβλήματα ούτε επιλύονταν, ούτε ενημερωνόταν για αυτά ο Περιφερειάρχης από την τοπική Αντιπεριφερειάρχη κα Αλειφέρη.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο