Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού από το Νοσοκομείο Καλαμάτας

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας, σας ενημερώνει ότι με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού (1-7 Νοεμβρίου) θα πραγματοποιηθούν δράσεις με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για τα οφέλη και την αξία του θηλασμού.

Οι δράσεις θα λάβουν χώρα ως εξής:

  • ·Παρασκευή 02/11/18: Αναζήτηση σημείων φιλικών για το θηλασμό στην Πύλο Μεσσηνίας, σύμφωνα με την Εθνική Πρωτοβουλία Προαγωγής του μητρικού θηλασμού του Ινστιτούτου Υγείας του   Παιδιού και της Αλκυόνης, τοποθετώντας το ειδικό σήμα «ΝΑΙ Επιλέγω Θηλασμό» σε εμφανές σημείο των καταστημάτων.
  • Τετάρτη 07/11/2018: Ενημέρωση και διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού στην Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας το πρωί 10:30-13:30 και το απόγευμα 17:30-20:30.
  • Πέμπτη 08/11/2018: Διανομή έντυπο ενημερωτικού υλικού στην Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας το πρωί 10:30-13:30 και το απόγευμα 18:00-20:00 στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας- αίθουσα «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με ομιλίες και βιωματικά σεμινάρια ενημέρωσης για τα οφέλη και την αξία του μητρικού θηλασμού.

Πληροφορίες: Υπηρεσία Οικογενειακού Προγραμματισμού Ν.Μ.Καλαμάτας

Τηλ: 27213 63338

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σεισμός πάνω από 5 ρίχτερ ταρακούνησε την Πελοπόννησο

Εκτιμώμενο μέγεθος σεισμού 5,7 38 χλμ. από Τριφύλλια · Μεσσηνίας...

Κώστας Τζιούμης: «Κάνουμε δουλειά παντού, φροντίζουμε για τα χωριά μας»

Στην υπογραφή συμβάσεων νέων έργων για την Τ.Κ. Βαλτετσίου, προχώρησαν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης και η ανάδοχος εργολάβος, κα. Βασιλική Δημοπούλου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την εκτέλεση του έργου «Αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων Τ.Κ. Βαλτετσίου», με προϋπολογισμό 74.400 ευρώ, καθώς και του έργου "Ανάπλαση κεντρικής πλατείας Κοινότητας Βαλτετσίου", με προϋπολογισμό 120.000 ευρώ. Τα δύο έργα θα υλοποιηθούν με

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...
Μετάβαση στο περιεχόμενο