Πληρώνονται οι ανάδοχοι έργων υγείας στη Μεσσηνία. Έργα 5 εκ. € ολοκληρώνονται τους επόμενους τέσσερις μήνες

Γ.Μπέζος «Κανένα ενταγμένο έργο υγείας ΕΣΠΑ 2007-2013 δεν κινδυνεύει να μείνει κουφάρι. Τα πάντα θα έχουν ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο του 2015»

Μετά τα capital controls αρχίζει και ομαλοποιείται η κατάσταση με την πληρωμή των εργολάβων στα έργα υγείας ΕΣΠΑ που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Νομό Μεσσηνίας.

Ειδικότερα μέσα στην εβδομάδα πληρώνονται οι λογαριασμοί για τα έργα της Αναδιαρρύθμισης του ισογείου του ΓΝ-ΚΥ Κυπαρισσίας και της κατασκευής του Περιφερειακού Ιατρείου Πεταλιδίου, έργα στα οποία είχε προκύψει διακοπή εργασιών. Συνεπώς τις επόμενες ημέρες τα συνεργεία επιστρέφουν και πάλι για την ομαλή συνέχεια των εργασιών. Σημειώνεται ότι τα δύο ανωτέρω έργα υγείας είναι ενταγμένα στο ΠΕΠ Πελοποννήσου.

Ταυτόχρονα αυτή την εβδομάδα επανεκκινούν οι εργασίες για την ολοκλήρωση της βιοκλιματικής αναβάθμισης (εξωτερικός ελαιοχρωματισμός με ψυχρά υλικά) και η έναρξη των εργασιών της θερμομόνωσης σε όλα τα δώματα της οροφής.

Το εν λόγω έργο είναι ενταγμένο στο ΕΠΠΕΡΑΑ όπου και εκεί οι υποβληθέντες λογαριασμοί των ήδη εκτελεσθέντων εργασιών αποπληρώνονται κανονικά.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...
Μετάβαση στο περιεχόμενο