Καθαρά τα νερά στις ακτές κολύμβησης της Μεσσηνίας, σύμφωνα με την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Καθαρά είναι τα νερά σε όλες τις ακτές κολύμβησης του Νομού Μεσσηνίας, σύμφωνα με την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας.

Για την έκδοση σχετικής απόφασης, η Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας έλαβε υπόψη τα αποτελέσματα των μικροβιολογικών αναλύσεων δειγμάτων θαλασσινού νερού από το Κεντρικό Εργαστήριο Δημόσιας Υγείας, το έτος 2014 και τους μήνες Μάιο έως και Ιούλιο 2015, τα στοιχεία που προκύπτουν από τη γεωγραφική κατανομή σημείων παρακολούθησης και ταυτοτήτων υδάτων κολύμβησης, αλλά και την παρακολούθηση της ποιότητας των νερών κολύμβησης που πραγματοποιήθηκε στα σημεία δειγματοληψίας από την Ειδική Γραμματεία Υδάτων σε ακτές της ΠΕ Μεσσηνίας, καθώς και τις αυτοψίες των εποπτών δημόσιας υγείας.

Σημειώνεται ότι όλες οι αναλύσεις δειγμάτων που συλλέγει η Ειδική Γραμματεία Υδάτων του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης δείχνουν ότι τα νερά κολύμβησης στις ακτές του Δήμου Καλαμάτας είναι πεντακάθαρα, κάτι που επιβεβαιώνει τις αναλύσεις δειγμάτων που διενεργεί ανά δεκαπενθήμερο κατά τη θερινή περίοδο η ΔΕΥΑΚ.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κορινθία: Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (28.3.2024) το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από Συνοριακούς...

Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών appeared first on .

Μητσοτάκης: Στα 830 ευρώ ο κατώτατος μισθός – Εφαρμογή από 1η Απριλίου

Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου, ανακοίνωσε...
Μετάβαση στο περιεχόμενο