Εξαφάνιση-μυστήριο για 57χρονη στην Μάνη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

57χρονη αγνοείται εδώ και μια εβδομάδα.

Εκδόθηκε σήμερα Silver Alert -Σύστημα αναγγελίας εξαφανισμένων προσώπων- για την γυναίκα που έχει εξαφανιστεί από τις 24/10 από την Στούπα.

Πρόκειται για την 57χρονη Χριστίνα Εξαρχουλέα από τη Στούπα που αγνοείται από τις 24 Οκτωβρίου.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο γιλέκο, μαύρη μπλούζα σκούρο τζιν παντελόνι και καπέλο τζόκεϊ και μαύρες γαλότσες ή αθλητικά παπούτσια.
Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η εξαφάνισή της έχει δηλωθεί και επίσημα από τους οικείους της στο Αστυνομικό Τμήμα Καρδαμύλης που έχει αναλάβει την υπόθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες η τελευταία φορά που έδωσε στίγμα το κινητό της ήταν στο Σταυροπήγιο, οπότε και απενεργοποιήθηκε το σήμα του κινητού της. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η 57χρονη είχε και κατά το παρελθόν φύγει από το σπίτι της για κάποιο διάστημα, αλλά επέστρεψε.

Η Αστυνομία εκτιμά ότι σε ανάλογες περιπτώσεις- και επειδή πρόκειται για ενήλικο άτομο με ελεύθερη βούληση– συνήθως οι αγνοούμενοι επιστρέφουν, ωστόσο οι Αρχές είναι σε επιφυλακή και παρακολουθούν το θέμα και συγκεντρώνουν πληροφορίες και μαρτυρίες από άτομα που την είδαν τελευταία φορά, αλλά και οι συγγενείς της ενεργούν και προσμένουν να δώσει ένα σημάδι ότι είναι καλά, για τον λόγο αυτό, σήμερα εκδόθηκε το σήμα εξαφάνισης.

Για τον λόγο αυτόν δόθηκαν στην δημοσιότητα τα στοιχεία της κατόπιν εντολής της ΕΛ.ΑΣ. για να μπορέσει να βοηθήσει ο κόσμος. Αν κάποιος γνωρίζει οτιδήποτε που θα μπορούσε να βοηθήσει στον εντοπισμό της ας επικοινωνήσει με την εθνική γραμμή sos στο 1065, που λειτουργεί όλο το 24ωρο.

Ας ελπίσουμε η γυναίκα να είναι καλά στην υγεία της και να βρεθεί σώα.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο