Δήμος Δυτικής Μάνης

Η Ελληνική Εταιρεία Οικοτουρισμού (ΕΛΕΤΟΙΚ) με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη του Έργου «Φύλακες της Φύσης: Ανάδειξη και αποκατάσταση μονοπατιών στη Δυτική Μάνη – Ταΰγετος». Η δράση υλοποιείται με δωρεά από το Ίδρυμα, Costas M. Lemos Foundation στο πλαίσιο του…
Το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Νοεμβρίου 2022 ο Δήμαρχος Δυτικής Μάνης, κ. Δημήτριος Γιαννημάρας είχε συνεργασία με τον κ. Νικόλαο Δαμάτη, εκπρόσωπο της Ελληνικής Εταιρίας Ανάπτυξης Βιομάζας, με σκοπό τη δημιουργία μονάδας βιομάζας στην Περιφέρεια του Δήμου Δυτικής Μάνης.
Ο Δήμαρχος Δυτικής Μάνης κ. Δημήτριος Γιαννημάρας συναντήθηκε την Παρασκευή 18/11/2022 στο Γραφείο του με Εκπροσώπους της νέας κινητής μονάδας ψυχικής υγείας που δημιουργήθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, και επειδή οι:
Ο Δήμαρχος Δυτικής Μάνης στο πλαίσιο της παρακολούθησεως των έργων που υλοποιούνται στον Δήμο Δυτικής Μάνης, επισκέφθηκε το έργο της ανάπλασης της Πλατείας του οικισμού Πεδινού, της Κοινότητας Τσερίων.
Ο Δήμος Δυτικής Μάνης μέσω της web πλατφόρμας «eLocalGovernments.gr» της SingularLogic, παρέχει υψηλού επιπέδου ψηφιακές υπηρεσίες, που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα της καθημερινής λειτουργίας του και αναβαθμίζουν την εμπειρία εξυπηρέτησης πολιτών και των επιχειρήσεων που υπάγονται σε αυτόν.
Η Περιφερειακή Ομοσπονδία Αμεα Πελοποννήσου και ο Σύλλογος Διαβητικών Μεσσηνίας "Γλυκιά Μεσσηνία", διοργανώνουν δράση ενημέρωσης, με θέμα "Μάθε για τον Διαβήτη - Προστάτευσε το μέλλον σου".
Το Μετσόβιο Κέντρο Διεπιστημονικής Έρευνας (ΜΕΚΔΕ) του ΕΜΠ συμμετέχει στο ερευνητικό πρόγραμμα PEAK – New Heights for Youth Entrepreneurship.
«Η νέα σειρά ενημερωτικών εκπομπών «14 λεπτά ζωής» εντάσσεται στην προσπάθεια, η FairLife να γίνει η φωνή και η δύναμη για όλους τους ασθενείς με καρκίνο του πνεύμονα στη χώρα μας και ο συνοδοιπόρος των οικογενειών και των φροντιστών τους. 
Ο Δήμαρχος Δυτικής Μάνης, Δημήτριος Γιαννημάρας, απάντησε σε δημοσίευμα του Δημοτικού Συμβούλου, Αλέξη Ρουτζούνη, με θέμα: «Ή αλλάζουμε νοοτροπία ή βουλιάζουμε».
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αντιστήριξης της δημοτικής οδού προς το Λιμάνι της Κοινότητας Καρδαμύλης.
Σελίδα 1 από 4

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia