Καλαμάτα: Άγριος ξυλοδαρμός γονέα έξω από σχολείο – Σοκαρισμένοι γονείς και παιδιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άγρια επίθεση δέχθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του που βρισκόταν σταματημένο σε φανάρι, γονέας που μόλις είχε αφήσει το παιδί του σε δημοτικό σχολείο στην οδό Ακρίτα στην Καλαμάτα.

Έντρομοι περαστικοί και μικροί μαθητές, λίγα λεπτά μετά τις 8 το πρωί είδαν δυο άνδρες να ανοίγουν την πόρτα στο σταματημένο αυτοκίνητο και να επιτίθονται με αγριότητα εις βάρος του γονέα.

Ο τραυματισμένος άντρας, σύμφωνα με την ΕΡΤ, άφησε το αυτοκίνητο και άρχισε να τρέχει για να αποφύγει την επίθεση που δέχθηκε βρίσκοντας τελικά καταφύγιο μέσα στο προαύλιο του σχολείου, όντας αιμόφυρτος. Μάλιστα ένας εκ των δυο ανδρών που του επιτέθηκαν προσπάθησε σε έξαλλη κατάσταση να τον ακολουθήσει μέσα στο σχολείο, ωστόσο τον συγκράτησαν τελευταία στιγμή άλλοι γονείς που βρέθηκαν εκεί και συνέχισε από τα κάγκελα τις απειλές.

Στο σημείο κλήθηκε και η αστυνομία αλλά όταν έφτασε οι δυο δράστες της επίθεσης είχαν εξαφανιστεί ενώ ο τραυματισμένος γονέας διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου και παραμένει για νοσηλεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται μέσα στην ημέρα να καταθέσει μέσω του δικηγόρου του, μήνυση εις βάρος των ατόμων που τον ξυλοκόπησαν.

Όπως έγινε γνωστό, ο ένας εκ των δυο ανδρών που του επιτέθηκαν είναι επίσης γονέας μαθητή και την περασμένη Παρασκευή είχαν συζήτηση έξω από το σχολείο με το θύμα αναφορικά με περιστατικά που είχαν λάβει χώρα στο σχολείο, σε ήπιο κλίμα.

Όπως είναι φυσικό, το πρωτοφανές αυτό περιστατικό δημιούργησε μεγάλη αναστάτωση σε δασκάλους και μαθητές στο σχολείο που έγιναν μάρτυρες αυτής της επίθεσης ενώ ανακοίνωση για όσα συνέβησαν εξέδωσε και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου.

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ευχαριστήρια για την προσφορά προϊόντων σε Δομές του Δήμου Τρίπολης

«ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΔΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του στο Ειδικό Νηπιαγωγείο Τρίπολης για την προσφορά ειδών διατροφής στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρίπολης ------------------------------------------------------------- «ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΡΕΑΤΟΣ» Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του στην Φαρμακευτική Εταιρεία ¨WinMedica”

VisitPeloponnese | Διεθνής αναγνώριση για την Πελοπόννησο μέσω του Peloponnese Trails Network

Η Πελοπόννησος συνεχίζει να ενισχύει τη διεθνή της παρουσία ως ανερχόμενος προορισμός βιωματικού και θεματικού τουρισμού, μέσα από την προβολή του Peloponnese Trail s Network σε ένα από τα πλέον επιδραστικά διεθνή ταξιδιωτικά μέσα, το AFAR. Στο πρόσφατο δημοσίευμα με τίτλο “This Summer, Greece Will Launch the Peloponnese Trail s Network”, το AFAR αναδεικνύει την

Με τη στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου το 13ο Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος στην Αρχαία Μεσσήνη

Η Αρχαία Μεσσήνη μετατρέπεται για ακόμη μία χρονιά σε σημείο συνάντησης της νέας γενιάς με τον πολιτισμό, φιλοξενώντας από τις 21 Απριλίου έως τις 8 Μαΐου 2026 το 13ο Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος, με τη στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Το φεστιβάλ, που διοργανώνεται από τον Δήμο Μεσσήνης και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας, με την υποστήριξη

Διαβάσαμε: «Η Μαθητευόμενη και το Κάθαρμα» από την Hannah Nicole Maehrer

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. Τελευταίως, έχει παρατηρηθεί μια ανησυχητική αύξηση...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ