Σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για την Ενεργειακή αναβάθμιση στο Δημοτικό Σχολείο Παραλίας Βέργας

Ένα ακόμη σημαντικό έργο, που αφορά στην Ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού Σχολείου Παραλίας Βέργας, προϋπολογισμού 360.000 €, είναι σε εξέλιξη, σύμφωνα και με την ενημέρωση που έλαβε κατά την επίσκεψή του στις Κτιριακές Υποδομές Α.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ένα ακόμη σημαντικό έργο, που αφορά στην Ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού Σχολείου Παραλίας Βέργας, προϋπολογισμού 360.000 €, είναι σε εξέλιξη, σύμφωνα και με την ενημέρωση που έλαβε κατά την επίσκεψή του στις Κτιριακές Υποδομές Α.

Ε. στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος.

Το εν λόγω έργο, που διεκδικήθηκε από τη Δημοτική Αρχή και εξασφαλίστηκε χρηματοδότηση μέσω των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε., βρίσκεται σε διαγωνιστική διαδικασία, ενώ ήδη εγκρίθηκε το πρώτο πρακτικό κατά την συνεδρίαση του Δ.Σ. των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. χθες, Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023. Δείτε τη σχετική απόφαση ΕΔΩ.

Επίσης, ο Δήμαρχος κατά την επίσκεψή του στον Οργανισμό είχε συνεργασία με τον Πρόεδρο Τίμο Κατσίπο και τον διευθύνοντα σύμβουλο Θανάση Γιάνναρη για όλα τα θέματα που έχουν δρομολογηθεί και αφορούν το Δήμο Καλαματάς.  

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος

Βραδιά ρεμπέτικου με άρωμα Αποδήμων – Με επιτυχία η μουσικοχορευτική εκδήλωση στο πλαίσιο της Εβδομάδας Αποδήμων

Ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό οδοιπορικό στο ρεμπέτικο τραγούδι ένωσε την Τρίτη 21 Ιουλίου το βράδυ τον Δήμο Σπάρτης με τους Απόδημους Λάκωνες

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού & Μουσικής στα Λαγκάδια στις 25 Ιουλίου

Ο 52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού επιστρέφει δυναμικά στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου. Η παράδοση ζωντανεύει ξανά με κορυφαίους καλλιτέχνες.

Στην παρουσίαση του νέου Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης ο Δημήτρης Πτωχός

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε ενεργά στην επίσημη παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 2026-2030, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό να δίνει το «παρών»