Συνεχίζεται το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Καλαμάτας – Πλήθος κόσμου στις εκδηλώσεις

Εντυπωσίασε με τη σκηνική της παρουσία η Ρένα Μόρφη στη συναυλία που δόθηκε χθες, Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023, στο Προαύλιο του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εντυπωσίασε με τη σκηνική της παρουσία η Ρένα Μόρφη στη συναυλία που δόθηκε χθες, Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023, στο Προαύλιο του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο  πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2023 του Δήμου Καλαμάτας και της Κ.Ε.Φάρις.

354777508 225598273693077 866465039158759856 n

Η ανταπόκριση κατοίκων και επισκεπτών ήταν εντυπωσιακή, με την  ταλαντούχα Ρένα Μόρφη να κερδίζει το χειροκρότημα και τον Δήμαρχο στον χαιρετισμό του να τονίζει ότι οι εκδηλώσεις του Δήμου συνεχίζονται στην πόλη και τα χωριά.

Με τη χαρισματική φωνή της, με τη γεμάτη πάθος και συναίσθημα χροιά της και με τη συνοδεία εξαιρετικών μουσικών, παρουσίασε ένα όμορφο πρόγραμμα, όπου πέρα από το προσωπικό της ρεπερτόριο και το τελευταίο album της ΣΑΜΠΑ ΤΣΙΚΙΤΑ, ακούστηκαν και επιλογές από Ζαμπέτα ως J Balvin.

356803441 1613859735805514 4076608169434986746 n

Επόμενη συναυλία, τη Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023 και ώρα 21:00 στην Προκυμαία του Λιμένα της Καλαμάτας με τη Γεωργία Νταγάκη. 

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος