Δράση των ΚΔΑΠ Δήμου Καλαμάτας με θέμα την υγιεινή διατροφή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας και της Κ.Ε. Φάρις και συγκεκριμένα το Εργαστήριο Φυσικής Αγωγής πραγματοποίησαν δράση με θέμα την υγιεινή διατροφή.

Σκοπός της δράσης ήταν να μάθουν τα παιδιά την σημασία και τα οφέλη της σωστής διατροφής.

Η μεθοδολογία που ακολουθήθηκε αφορούσε παιχνίδια, ζωγραφική, παιχνίδια ρόλων και κατασκευές. Οι εκπαιδευτικοί σε συνεργασία με τα παιδιά πραγματοποίησαν διάφορες δραστηριότητες, όπως συνταγές μαγειρικής, υγιεινό πρωινό και δεκατιανό, κρυπτόλεξο – σταυρόλεξο σωστής διατροφής, διαχωρισμό καλών και κακών τροφών, λειτουργία πεπτικού συστήματος και αναγνώριση γεύσεων με διάφορες αισθήσεις.

 

  • ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • ΚΔΑΠ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Αρμενίας κ. Tigran Mkrtchyan είχε ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Αρμενίας κ. Tigran Mkrtchyan πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης, στο γραφείο του στο Δημαρχείο Κορίνθου.           Συζήτησαν για τις στενές σχέσεις που διαχρονικά διατηρεί η πόλη της Κορίνθου με την Αρμενία και για αδελφοποίηση της Κορίνθου με αντίστοιχη πόλη της Αρμενίας με πρόταση του

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley – ΠΛΑΚΑ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ

Στον χάρτη του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ μπαίνει η...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 27/5/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 27/5/2024 appeared first on .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο