Πελοπόννησος, Greece

Καλαμάτα | Μαθητής τραυματίστηκε κατά την επιβίβαση σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαθητής δημοτικού σχολείου τραυματίστηκε στο πόδι ενώ επιβιβαζόταν σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ με προορισμό το κέντρο της Καλαμάτας για να μεταφερθεί στο σχολείο. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η πόρτα του οχήματος πέρασε πάνω από το πόδι του παιδιού την ώρα της επιβίβασης, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης (10/5) όταν το λεωφορείο των ΚΤΕΛ έφτασε στην περιοχή Διασπορά για να παραλάβει τους μαθητές και να τους μεταφέρει στα σχολεία.

Την ώρα που το λεωφορείο σταμάτησε στη στάση καιι ενώ τα παιδιά περίμεναν για να επιβιβαστούν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η μπροστινή δεξιά πόρτα πέρασε πάνω από το πόδι του παιδιού.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει κάταγμα στο πόδι και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σε νοσοκομείο Παίδων.

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πολύωρη διακοπή ρεύματος σε οικισμούς της Γορτυνίας την Πέμπτη 22/01

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 22/01/2026 λόγω εργασιών επέκτασης...

Ο Γιώργος Φράνκς κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ του Κώστα Κεντέρη

Ο Γιώργος Φράνκς ξεκίνησε εντυπωσιακά την αγωνιστική περίοδο στον...

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου της 20.1.2026 και ώρα 09:00.-

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ από 09.00 ώρα της...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ