Καλαμάτα: Κλείνει σε 3 μήνες το “Παπαδοπούλειο”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τίτλοι τέλους αναμένεται να μπουν στη λειτουργία του “Παπαδοπούλειου” Οίκου Φιλοξενίας Ηλικιωμένων, που από το 2016 βρίσκεται στα Κατσέικα με πρωτοβουλία του προσφάτως αποθανόντος Σταύρου Παπαδόπουλου.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται κατά τα φαινόμενα ως αλυσιδωτή αντίδραση μετά τον θάνατο του επί δεκαετίες δραστήριου Καλαματιανού επιχειρηματία ανατρέποντας σε μεγάλο βαθμό τα τοπικά δεδομένα στο επίπεδο της φιλοξενίας ηλικιωμένων σε μία δομή με δεκάδες εργαζόμενους και συνεργάτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες χθες οι υπεύθυνοι της δομής ενημέρωσαν το προσωπικό, ότι το “Παπαδοπούλειο” θα πάψει να λειτουργεί σε 3 μήνες. Και αυτό για να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος στους 40 φιλοξενούμενους και στις οικογένειές τους να δουν πού θα μπορούν να φιλοξενηθούν από εδώ και πέρα.

Ο “Παπαδοπούλειος” Οίκος Φιλοξενίας Ηλικιωμένων είχε εγκαινιαστεί στις 22 Μαρτίου 2016 προσφέροντας σε εκατοντάδες ηλικιωμένους φιλοξενία σε ξενοδοχειακές συνθήκες 5 αστέρων σε άνετους και πολυτελείς κοινόχρηστους εσωτερικούς και περιβάλλοντες χώρους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

LIVE | ΝΟΤΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ OPEN 23/06/2024

ΝΟΤΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ OPEN 23/06/2024  https://www.youtube.com/live/pkn-lFx8L9g

Πήρε 10 με τόνο!!! το 10ο Τουρνουά Πολεμικών Τεχνών του Α.Π.Σ. «Αετοί Γορτυνίας» με 220 αθλητές από όλη την Ελλάδα!!!

220 αθλητές σωματείων από όλη την Ελλάδα καταχειροκροτήθηκαν από εκατοντάδες θεατές στο 10ο Τουρνουά Πολεμικών Τεχνών που διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο «ΑΕΤΟΙ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ» υπό την αιγίδα και την χρηματοδότηση του Δήμου Γορτυνίας, στο ανακαινισμένο Θέατρο Δημητσάνας «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ», το Σάββατο 22 Ιουνίου.Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας

23ος αγώνας δρόμου “Στα χνάρια του Απόστολου Παύλου” Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Σας περιμένουμε στο Αρχαίο λιμάνι Κεχρεών να τρέξετε ή να περπατήσετε την διαδρομή που έκανε ο Απόστολος Παύλος μέχρι την Αρχαία Κόρινθο. Ο αγώνας είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Κορινθίων. Αιτήσεις συμμετοχής στον παρακάτω σύνδεσμο. https://runningnews.gr/mitem.php?id=60968 The post 23ος αγώνας δρόμου “Στα χνάρια του Απόστολου Παύλου” Κυριακή 23 Ιουνίου 2024 appeared first on .

LIVE | ΝΟΤΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ OPEN

ΝΟΤΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ OPEN 22/06/2024 Στον χάρτη του πανελληνίου πρωταθλήματος...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο