Επίσκεψη σπουδαστών του Δημοσίου ΙΕΚ Τριφυλίας στο Γραφείο Τουριστικής Υποστήριξης

Σπουδαστές των ειδικοτήτων «Τεχνικών Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας» και «Τεχνικών Αγροτουρισμού» του Δημοσίου ΙΕΚ Τριφυλίας επισκέφθηκαν την Παρασκευή 24 Μάρτιου 2023 το γραφείο Τουριστικής Υποστήριξης στο Ιστορικό Δημαρχείο του Δήμου Καλαμάτας.

Ξεναγήθηκαν στο εκθετήριο Μεσσηνιακών προϊόντων από τη Δήμητρα Mαθιοπούλου (Γευσιγνώστρια -Τhe olive Roots στην Ανδρούσα) και ενημερωθήκαν για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Ελιάς Καλαμάτας και του Μεσσηνιακού Ελαιόλαδου.

1680073722046

Στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης για την προώθηση της κυκλικής οικονομίας, γνώρισαν και ένα σύνολο παραπροϊόντων από την ελιά και το ελαιόλαδο. Επιδίωξη της λειτουργίας του Εκθετηρίου  Μεσσηνιακών προϊόντων είναι η ανάδειξη του Γαστρονομικού πλούτου και η σύνδεση του με την Ιστορία και την ανάπτυξη της περιοχής.

1680073722052

 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκδήλωση με θέμα «Δημοσιογραφία και Πολίτες» στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO 2024»

Ο ενημερωτικός ιστότοπος anagnostis.org και η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος...

13-14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 – Arcadia Classic Tour 2024 με 81 Συμμετοχές

Όλα έτοιμα για την αφετηρία του 10ο Επετειακού Arcadia Classic Tour 2024, μια συνδιοργάνωση των σωματείων  Off Road Team και ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ και την υποστήριξη των ΑΡ.Σ.Ο.Ε. και Ε.Λ.Ι.Α. Το αγαπημένο «μικρό» όλων, το ACT,  είναι ένα διήμερο απόδρασης με το ιστορικό όχημα, συνυφασμένο μέσα στις ορεινές διαδρομές και την ιδιαιτερότητα της Πελοποννησιακής μικρογεωγραφίας που επιτρέπει την άμεση

Πυροσβεστική: 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο στη χώρα

Συνολικά 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο (9.30μμ Παρασκευή) σε...
Μετάβαση στο περιεχόμενο