Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την 23η και 25η Μαρτίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Πέμπτη 23/03/2023 θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις στο Ιστορικό Κέντρο για τον εορτασμό της επετείου κήρυξης της Επανάστασης του 1821 στην Καλαμάτα.

Για τις ανάγκες διεξαγωγής των εκδηλώσεων και για λόγους ασφαλείας, τίθενται σε ισχύ προσωρινές ρυθμίσεις κυκλοφορίας ως εξής:

Α) Απαγορεύεται η στάθμευση παντός είδους οχήματος στην οδό Υπαπαντής (από οδό Μητροπολίτου Μελετίου έως 23ης Μαρτίου), Σταδίου (από την οδό Μαυρομιχάλη έως την πλατεία 23ης Μαρτίου) από ώρα 12:30 και έως το πέρας των εκδηλώσεων.

Β) Απαγορεύεται η κυκλοφορία παντός είδους οχημάτων στις οδούς 23ης Μαρτίου, Σταδίου (από την οδό Φαρών έως την πλατεία 23ης Μαρτίου), Αγίου Νικολάου (από την οδό Κολοκοτρώνη έως την πλατεία 23ης Μαρτίου), Υπαπαντής (από τη Φιλαρμονική έως την πλατεία 23ης Μαρτίου) και Αναγνωσταρά (από την οδό Κολοκοτρώνη έως την πλατεία 23ης Μαρτίου) από ώρα 14:30 και έως το πέρας των εκδηλώσεων.

Επιπλέον, το Σάββατο 25/03/2023, λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο της Εθνικής Παλλιγγενεσίας, για το διάστημα από ώρα 07:00 απαγορεύεται η στάθμευση και από ώρα 10.00 θα διακοπεί η κυκλοφορία έως το πέρας της παρελάσεως στους εξής δρόμους:

  • Υπαπαντής
  • Μητροπολίτου Μελετίου (από Φαρών έως Υπαπαντής)
  • Χρυσοστόμου Θέμελη (από Υπαπαντής έως Φάριος)
  • 23ης Μαρτίου (από τη γέφυρα παλαιού ΚΤΕΛ έως την πλατεία 23ης Μαρτίου)
  • Σταδίου (από την οδό Φαρών έως την πλατεία 23ης Μαρτίου)
  • Νέδοντος (από πλατεία Όθωνος έως Κροντήρη)
  • Κροντήρη
  • Αριστομένους (από την οδό Κροντήρη έως το Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων) και στις καθέτους που έχουν πρόσβαση στην Αριστομένους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εγγραφές στη Σ.Α.Ε.Κ του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης

Ο Διοικητής του Γ.Π.Ν. Τρίπολης λαμβάνοντας υπόψη τις σχετικές...

Συγχαρητήρια στο ΓΕ.Λ. Βυτίνας για την Διάκριση με ευρωπαϊκή ετικέτα  eTwinning σχολείου 2024-25 και την ολοκλήρωση τεσσάρων Ευρωπαϊκών προγραμμάτων

Με αφορμή την βράβευση του ΓΕ.Λ. Βυτίνας με ευρωπαϊκή ετικέτα  eTwinning σχολείου 2024-25 και την ολοκλήρωση τεσσάρων Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στο ΓΕ.Λ Βυτίνας για την σπουδαία διάκριση του, την βράβευση του με την ευρωπαϊκή ετικέτα  eTwinning σχολείου 2024-25, μοναδική για σχολείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  νομού Αρκαδίας. Συγχαρητήρια σε όλους τους

«Αθώος ή ένοχος» Θεατρική παράσταση στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), στο πλαίσιο των...

Συγχαρητήρια Δημάρχου Γορτυνίας στο ΓΕ.Λ. Βυτίνας

Με αφορμή την βράβευση του ΓΕ.Λ. Βυτίνας με ευρωπαϊκή...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο