Επίσκεψη μαθητών του 24ου Δημοτικού στο Γραφείο Τουριστικής Υποστήριξης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης του 24ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας, συνοδευμένοι από τον κ. Γιώργο Αργυροηλιόπουλο, υπεύθυνο του κέντρου εκπαίδευσης για το περιβάλλον και την αειφορία (ΚΕΠΕΑ) Καλαμάτας, επισκέφτηκαν το γραφείο Τουριστικής Υποστήριξης στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος «Καλαμάτα: Από το Κάστρο ως τη Παραλία, Περιβάλλον και Ιστορία».

Στα παιδιά και στους καθηγητές μοιραστήκαν χάρτες και καρτ ποστάλ της πόλης ώστε να γνωρίσουν τα μνημεία και μέσα από αυτά την Ιστορία της πόλης. Στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στο εκθετήριο Μεσσηνιακών προϊόντων όπου ενημερώθηκαν για τα τοπικά προϊόντα, την εξέλιξη τους στο χρόνο και τις προσπάθειες που γίνονται για την προώθηση τους στις αγορές.

Τέλος επισκέφτηκαν το Ψηφιακό Μουσείο Καλαμάτας 1821 και παρακολούθησαν το ερευνητικό πρόγραμμα Καλαμάτα 1821: Δρόμοι Ελευθέριας .

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο