Δύο μεγάλες συγκεντρώσεις στην Καλαμάτα για “απόδοση ευθυνών για το έγκλημα των Τεμπών” (pics & vid)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δύο μεγάλες συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα στην Καλαμάτα στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων, που έχουν προκηρυχθεί πανελλαδικά.

[iframe width=”942″ height=”530″ src=”https://www.youtube.com/embed/qEMkjkuYsbs” title=”Δύο μεγάλες συγκεντρώσεις στην Καλαμάτα για "απόδοση ευθυνών για το έγκλημα των Τεμπών"” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” allowfullscreen ]

Το Νομαρχιακό Τμήμα Μεσσηνίας της ΑΔΕΔΥ και τα συνδικάτα του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας συγκεντρώθηκαν έξω από την έδρα του στην οδό Αριστομένους και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της πόλης. 

Μεγάλη η ανταπόκριση και στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ, όπου μέλη συνδικάτων και οργανώσεων, που πρόσκεινται σε αυτό συγκεντρώθηκαν αρχικά στην πλατεία 23ης Μαρτίου και στη συνέχεια έκαναν πορεία με συνθήματα σε κεντρικούς δρόμους της Καλαμάτας.

Παράλληλα παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας πραγματοποίησαν και μέλη του τοπικού Δικηγορικού Συλλόγου.

Σε όλες τις συγκεντρώσεις κυριάρχησαν συνθήματα και μηνύματα για απόδοση Δικαιοσύνης για το “έγκλημα των Τεμπών”, ζητώντας “να μην υπάρξει συγκάλυψη”.

klmt

klmt1

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο