Εθελοντική δράση στη Καλαμάτα «Γίνε ο Ήρωας ενός Παιδιού»

Σαράντα νέοι εθελοντές δότες μυελού των οστών γράφτηκαν στη παγκόσμια δεξαμενή Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, κατά την διάρκεια της δράσης «Γίνε ο Ήρωας ενός Παιδιού.» που έγινε στην Καλαμάτα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σαράντα νέοι εθελοντές δότες μυελού των οστών γράφτηκαν στη παγκόσμια δεξαμενή Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, κατά την διάρκεια της δράσης «Γίνε ο Ήρωας ενός Παιδιού.» που έγινε στην Καλαμάτα.

Η εθελοντική δράση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου από το «Βιβλιοταξιδεύουμε», τη «Φάος» ΚοινΣεπ, το «Αρχέγονο Κύτταρο Αίματος», το Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας «Ο Ποσειδών», το «Χάρισε Ζωή» και το ΔΙΕΚ Βοηθών Νοσηλευτικής Νοσοκομείου Καλαμάτας, προς υποστήριξη του Συλλόγου Γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, «Φλόγα».
“Άνθρωποι από 18-40 χρονών, με καλή κατάσταση υγείας, προσήλθαν στον πεζόδρομο Σφακτηρίας και στο «House by Phaos» και με μια πολύ απλή και καθόλου επίπονη διαδικασία, έδωσαν λίγα λεπτά από τον χρόνο τους, ενημερώθηκαν από την ομάδα υποστήριξης και συνέβαλαν στο να γίνει η λευχαιμία παρελθόν! Τους ευχαριστούμε πολύ όλους”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Video | Ο Μάρκος Γεωργιλάκης για την «Επέμβαση» στον Ανδριάντα του Θ. Κολοκοτρώνη (δηλώσεις)

Ιστορία, Τέχνη και Αποκατάσταση: Ο Μάρκος Γεωργιλάκης για την «Επέμβαση» στον Ανδριάντα του Θ. Κολοκοτρώνη (δηλώσεις)

Αιτήσεις για το καλοκαιρινό Sports camp στο ΔΑΚ Τρίπολης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αγαπητοί Δημότες Ο Δήμος Τρίπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι την Δευτέρα 29 Ιουνίου 2026 ξεκινά η λειτουργία καλοκαιρινού Sports camp στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) του Δήμου Τρίπολης, με αθλητικές κυρίως δραστηριότητες (μπάσκετ, βόλεϊ, στίβος, ποδόσφαιρο, τένις κτλ) και δυνατότητα κολύμβησης στο πλήρης ανακαινισμένο, σύγχρονο και ασφαλές πλέον Δημοτικό Κολυμβητήριο.

Προσωρινός ανάδοχος από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για το νέο σχολικό συγκρότημα της Σπάρτης, προϋπολογισμού 6 εκατ. ευρώ

Ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την υλοποίηση του μεγάλου προγράμματος σχολικών υποδομών της Περιφέρειας Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκε με την έγκριση από την Περιφερειακή Επιτροπή του προσωρινού αναδόχου για το έργο «6ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης – 7ο Νηπιαγωγείο Σπάρτης», συνολικού προϋπολογισμού 6.000.000 ευρώ. Η απόφαση εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό της Περιφερειακής Αρχής και του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ