Ο Δήμος συνεχίζει να στηρίζει το Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου Καλαμάτας

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου Καλαμάτας μεγαλώνει και το 2023 συνεχίζει την πορεία του με το 7ο κατά σειρά Φεστιβάλ που προγραμματίζεται για τον προσεχή Οκτώβριο.

Όπως συνέβη και τα προηγούμενα χρόνια, ο Δήμος Καλαμάτας θα συνεχίσει να στηρίζει στην πράξη το εν λόγω Φεστιβάλ που εξελίσσεται σε ένα σημαντικό πολιτιστικό θεσμό για την πόλη.

Σήμερα, Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023, ενημέρωση στον Δήμαρχο Καλαμάτας για το 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου Καλαμάτας -η προετοιμασία του οποίου έχει ξεκινήσει-, έδωσαν η Πρόεδρος της Πειραματικής Σκηνής Λέττα Πετρουλάκη και μέλη του ερασιτεχνικού σχήματος.

Ο κ. Βασιλόπουλος τόνισε ότι ο Δήμος θα βοηθήσει και φέτος ώστε ο θεσμός αυτός να ενδυναμωθεί και να αναπτυχθεί περισσότερο.  

 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκδήλωση με θέμα «Δημοσιογραφία και Πολίτες» στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO 2024»

Ο ενημερωτικός ιστότοπος anagnostis.org και η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος...

13-14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 – Arcadia Classic Tour 2024 με 81 Συμμετοχές

Όλα έτοιμα για την αφετηρία του 10ο Επετειακού Arcadia Classic Tour 2024, μια συνδιοργάνωση των σωματείων  Off Road Team και ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ και την υποστήριξη των ΑΡ.Σ.Ο.Ε. και Ε.Λ.Ι.Α. Το αγαπημένο «μικρό» όλων, το ACT,  είναι ένα διήμερο απόδρασης με το ιστορικό όχημα, συνυφασμένο μέσα στις ορεινές διαδρομές και την ιδιαιτερότητα της Πελοποννησιακής μικρογεωγραφίας που επιτρέπει την άμεση

Πυροσβεστική: 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο στη χώρα

Συνολικά 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο (9.30μμ Παρασκευή) σε...
Μετάβαση στο περιεχόμενο