Εκδήλωση αφιέρωμα στην Καλαμάτα στον Έλληνα ποιητή της Κύπρου, Κυριάκο Χαραλαμπίδη

Τιμητική βραδιά  για το έργο και τη ζωή του κορυφαίου Έλληνα ποιητή της Κύπρου, Κυριάκου Χαραλαμπίδη, διοργάνωσε ο Δήμος Καλαμάτας και το Τμήμα Λόγου και Γραμμάτων της Κ.

Ε.Φάρις, χθες, Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

Ο τιμώμενος ποιητής διάβασε με ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση ποιήματά του ενώ ο Μανώλης Στεργιούλης παρουσίασε την πορεία του καταξιωμένου ποιητή.

Αξίζει, να σημειωθεί ότι από την πλευρά του Δήμου Καλαμάτας, ο Αντιδήμαρχος Νίκος Μπασακίδης προσέφερε στον Κυριάκο Χαραλαμπίδη, το επετειακό μετάλλιο για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε, σε συνεργασία με τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας και τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Μεσσηνίας, πλαισίωσαν μουσικά οι Νικόλας Παλαιολόγος και Μαρία Κρασοπούλου.

{gallery}arthra/2022/11/22-23872{/gallery} 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκδήλωση με θέμα «Δημοσιογραφία και Πολίτες» στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO 2024»

Ο ενημερωτικός ιστότοπος anagnostis.org και η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος...

13-14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 – Arcadia Classic Tour 2024 με 81 Συμμετοχές

Όλα έτοιμα για την αφετηρία του 10ο Επετειακού Arcadia Classic Tour 2024, μια συνδιοργάνωση των σωματείων  Off Road Team και ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ και την υποστήριξη των ΑΡ.Σ.Ο.Ε. και Ε.Λ.Ι.Α. Το αγαπημένο «μικρό» όλων, το ACT,  είναι ένα διήμερο απόδρασης με το ιστορικό όχημα, συνυφασμένο μέσα στις ορεινές διαδρομές και την ιδιαιτερότητα της Πελοποννησιακής μικρογεωγραφίας που επιτρέπει την άμεση

Πυροσβεστική: 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο στη χώρα

Συνολικά 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο (9.30μμ Παρασκευή) σε...
Μετάβαση στο περιεχόμενο