Σειρά επαφών και συναντήσεων του Δημάρχου Καλαμάτας στην 86η ΔΕΘ – Σήμερα η ομιλία στην ενεργειακή εκδήλωση της ΡΑΕ

Σειρά επαφών και συναντήσεων, με εκπροσώπους της Κυβέρνησης, με στελέχη Υπουργείων, Οργανισμών και της επιχειρηματικής κοινότητας έχει ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 86ης Διεθνούς Εκθέσεως.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σειρά επαφών και συναντήσεων, με εκπροσώπους της Κυβέρνησης, με στελέχη Υπουργείων, Οργανισμών και της επιχειρηματικής κοινότητας έχει ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 86ης Διεθνούς Εκθέσεως.

Ο κ. Βασιλόπουλος συμμετείχε -μεταξύ άλλων- στη συνάντηση Δημάρχων και στελεχών ΟΤΑ με τους Γενικούς Γραμματείς των αρμόδιων υπουργείων με αντικείμενο τις 100 Κλιματικά Ουδέτερες και Έξυπνες Πόλεις της Ε.Ε. έως το 2030. Υπήρξε αναλυτική συζήτηση για τη διαμόρφωση του νομοθετικού πλαισίου με σκοπό την ίδρυση δικτύου των 6 πόλεων που έχουν επιλεγεί από τη χώρα μας στην ευρωπαϊκή αποστολή, ενώ τέθηκαν και ζητήματα χρηματοδοτήσεων. Τον Δήμαρχο συνοδεύει στη Θεσσαλονίκη ο Αντιδήμαρχος Νίκος Μπασακίδης.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 19:00, ο Δήμαρχος Καλαμάτας θα συμμετέχει ως ομιλητής στην ενεργειακή εκδήλωση που διοργανώνει η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, στο πλαίσιο της 86ης ΔΕΘ, στο Αμφιθέατρο Α/Σ.Κ. «Ν. Γερμανός», εντός των εγκαταστάσεων της Έκθεσης. Η εκδήλωση έχει τίτλο: «Πορεία προς την Κλιματική Ουδετερότητα. Οι Δήμοι της Ελλάδας και της Κύπρου που επελέγησαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και εντάχθηκαν στο πρόγραμμα “100 Κλιματικά Ουδέτερες και έξυπνες πόλεις έως το 2030”».

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος

Βραδιά ρεμπέτικου με άρωμα Αποδήμων – Με επιτυχία η μουσικοχορευτική εκδήλωση στο πλαίσιο της Εβδομάδας Αποδήμων

Ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό οδοιπορικό στο ρεμπέτικο τραγούδι ένωσε την Τρίτη 21 Ιουλίου το βράδυ τον Δήμο Σπάρτης με τους Απόδημους Λάκωνες