“Λευκή Νύχτα” στην Καλαμάτα στις 27/8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Σάββατο 27 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί πάλι φέτος η “Λευκή Νύχτα” στην Καλαμάτα, μετά από 2 χρόνια περιορισμών και απαγορεύσεων της πανδημίας του κορονοϊού.

Την απόφαση πήρε προχθές το βράδυ, το Δημοτικό Συμβούλιο.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων της “Λευκής Νύχτας” στην κεντρική πλατεία της πόλης θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τους Βίκυ Καρατζόγλου, Βύρωνα Τσουράπη και τους “Ευγενείς Αλήτες”. Η συναυλία με τίτλο “Ένα φως αναμμένο” εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του δήμου για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022.

Στη συζήτηση στο Δ.Σ. η σύμβουλος και διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλαμάτας Ελένη Αλειφέρη προέτρεψε να γίνει μια καμπάνια προσοχής για θέματα κορονοϊού και σημείωσε πως “η «Λευκή Νύχτα» είναι μια εν δυνάμει περίπτωση παραγωγής πάρα πολλών κρουσμάτων”.

Τη “Λευκή Νύχτα” οργανώνει ο δήμος σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμάτας, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και το Σύλλογο Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος της πόλης.

Σύμφωνα, με την ενημέρωση από το δήμο, η “Λευκή Νύχτα” αποτελεί μια διοργάνωση, που πραγματοποιείται σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις, αλλά και σε πολλές ελληνικές, με στόχο την ενίσχυση της επισκεψιμότητας των εμπορικών καταστημάτων. Τα εμπορικά καταστήματα παραμένουν ανοιχτά όλο το βράδυ, προσφέροντας σε ελκυστικές τιμές και εκπτώσεις τα προϊόντα τους, ενώ παράλληλα πραγματοποιείται πλήθος μουσικών, ψυχαγωγικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Οι επισκέπτες μπορούν να περιπλανηθούν στις πλατείες και τους πεζόδρομους, συνδυάζοντας τις αγορές τους με τη διασκέδαση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καθιερωμένη εκδήλωση «Το Κάψιμο του Ιούδα»

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων του Πάσχα θα υπάρξει μια αλλαγή σε σχέση με την καθιερωμένη πραγματοποίηση του δρώμενου « Το κάψιμο του Ιούδα».  Η εκδήλωση αυτή δε θα πραγματοποιηθεί, ως είθισται, στην Πλατεία Φιλικών «Πλατεία των Προσφύγων της Μικράς Ασίας-Γιώργος Καραγιάννης», λόγω της εκδημίας του σπουδαίου Τριπολίτη και

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής (30/4/2024)

Την Μ. Τρίτη (30/4/2024) στις 12.00, θα διεξαχθεί συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Διαβάστε την πρόσκληση της συνεδρίασης, ΕΔΩ.

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές NATURA, πάρκα και άλση στις Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας

Ισχύει διήμερη προληπτική απαγόρευση διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων, σε περιοχές NATURA, καθώς και σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση στις περιφερειακές ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας. Η εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης της κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου (από 00:00  έως και 24:00 ) είναι για

20η Τακτική συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής

20Η-29-04-2024-ΟΡΘΗ-ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΛήψη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο