Μικροπροβλήματα από την πρόσκαιρη κακοκαιρία στην Καλαμάτα

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των Υπηρεσιών του Δήμου, υπό τον συντονισμό του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση προβλημάτων που προέκυψαν από την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων τις απογευματινές ώρες χθες, Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των Υπηρεσιών του Δήμου, υπό τον συντονισμό του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση προβλημάτων που προέκυψαν από την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων τις απογευματινές ώρες χθες, Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, λόγω της έντονης βροχόπτωσης εκδηλώθηκαν πρόσκαιρα μικρά πλημμυρικά φαινόμενα σε δρόμους σε διάφορα σημεία της πόλης, υπήρξε πτώση τριών δέντρων τα οποία και άμεσα απομακρύνθηκαν, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις χρειάστηκε να γίνει άντληση υδάτων από υπόγειους χώρους.

Μικροπροβλήματα παρουσιάστηκαν και σε Κοινότητες του Δήμου.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης