Με ρεσιτάλ πιάνου ολοκληρώθηκε η “Άνοιξη των Πλήκτρων”

Ρεσιτάλ πιάνου έδωσε την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας ο τελειόφοιτος στην τάξη πιάνου του Λουκά Γεώργα, Κωνσταντίνος Μάρκου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ρεσιτάλ πιάνου έδωσε την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας ο τελειόφοιτος στην τάξη πιάνου του Λουκά Γεώργα, Κωνσταντίνος Μάρκου.

Ο Κωνσταντίνος Μάρκου έκλεισε το φετινό κύκλο της “Άνοιξης των Πλήκτρων”  παρουσιάζοντας, ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα υψηλής δεξιοτεχνίας, με έργα Franz Liszt, Ludwig van Beethoven, Sergei Prokofiev και Isaac Albeniz. Ο νεαρός πιανίστας απέσπασε το χειροκρότημα του κοινού, αφήνοντάς το με τις καλύτερες των εντυπώσεων.

{gallery}arthra/2022/06/27-23067{/gallery} 

 

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης