«Προσωπικές διαδρομές» – Αύριο, 23 Ιουνίου τα εγκαίνια της καταληκτικής έκθεσης του Εικαστικού Εργαστηρίου της «Φάρις»

Ο Εικαστικός Τομέας - Εικαστικό Εργαστήρι της Κ.Ε. «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας παρουσιάζει την ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ  ΧΡΟΝΙΑΣ 2021-2022.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Εικαστικός Τομέας – Εικαστικό Εργαστήρι της Κ.Ε. «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας παρουσιάζει την ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ  ΧΡΟΝΙΑΣ 2021-2022.

Η καταληκτική έκθεση είναι ένας θεσμός του Εικαστικού Εργαστηρίου και πραγματοποιείται στο τέλος κάθε εκπαιδευτικής  χρονιάς . Στην έκθεση παρουσιάζονται πολλές εκατοντάδες έργα τα οποία αποτελούν μια επιλογή από τα έργα που δημιουργήθηκαν στην σχολική χρόνια.

Θα εκτεθούν έργα ζωγραφικής, κεραμικής, χαρακτικής, αγιογραφίας και ελευθέρου σχεδίου. Η έκθεση παραμένει ανοικτή όλο το καλοκαίρι (δύο μήνες ) και αποτελεί πόλο έλξης για τους σπουδαστές και τους γονείς, για τους φιλότεχνους αλλά και τους επισκέπτες της πόλης μας.

ek eik f 22

Η έκθεση τη φετινή χρονιά είναι αφιερωμένη στους σπουδαστές που με προσπάθεια και αγάπη, εδώ και αρκετά χρόνια διανύουν τον περιπετειώδη δρόμο της Εικαστικής Τέχνης.

Την έκθεση θα εγκαινιάσει ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος.


Τίτλος: «Προσωπικές διαδρομές» – Οι σπουδαστές που συμμετέχουν  στην έκθεση είναι: (το επισυναπτόμενο αρχείο)

Εγκαίνια: 23 Ιουνίου 2022 και ώρα 20.30

Διάρκεια έκθεσης: 23/06 –8/09/2022

Ωράριο: Δευτέρα έως Παρασκευή, 19.00 έως 22.00

Εικαστικό Εργαστήριο, Ναυαρίνου 8 Καλαμάτα, τηλ. 2721028864, e-mail: box5@otenet.gr

{gallery}arthra/2022/06/22-23036{/gallery} 

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης