Εκδήλωση ενδιαφέροντος για εγγραφή παιδιών στα ΚΔΑΠ Δήμου Καλαμάτας και Κ.Ε Φάρις

Ηλεκτρονική πλατφόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εγγραφή παιδιών στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Δήμου Καλαμάτας λειτουργεί από σήμερα, Τρίτη 21 Ιουνίου 2022, στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ηλεκτρονική πλατφόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εγγραφή παιδιών στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Δήμου Καλαμάτας λειτουργεί από σήμερα, Τρίτη 21 Ιουνίου 2022, στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας.

 

Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα www.kalamata.gr δημιουργήθηκε πλατφόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εγγραφή στα ΚΔΑΠ. Στην πλατφόρμα αυτή μπορούν να εισέλθουν οι ενδιαφερόμενοι γονείς και να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους, ώστε να ειδοποιηθούν για τη συμπλήρωση της αίτησης της Ε.Ε.Τ.Α.Α., όταν εκδοθεί η πρόσκληση. H φόρμα προεγγραφών θα είναι ανοιχτή μέχρι και την ημερομηνία λήξης των αιτήσεων για τις εγγραφές των ΚΔΑΠ.

Όλοι όσοι εκδηλώσουν ενδιαφέρον στην πλατφόρμα, θα ειδοποιηθούν, ώστε εάν το επιθυμούν να προσέλθουν σε εξατομικευμένο ραντεβού στα σημεία υποστήριξης εγγραφών του Δήμου μας.  

Λίγα λόγια για τα ΚΔΑΠ

Οι τρόποι προεγγραφής που μπορείτε να ακολουθήσετε είναι οι εξής:

  • Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Για να μεταβείτε στη Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

  • Αποστολή στοιχείων μέσω email

Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας στέλνοντας μας email με τα στοιχεία σας στο kdap.kalamata@gmail.com

  • Τηλεφωνική επικοινωνία

Καλέστε μας στα  τηλέφωνα 2721360621 ή 2721360779

Ώρες επικοινωνίας: 10:00-15:00

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης