Κέρδισε τις εντυπώσεις το 1ο Φεστιβάλ Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Καλαμάτας

Ως άκρως επιτυχημένο χαρακτηρίστηκε το 1ο Φεστιβάλ Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Καλαμάτας, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου και της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ως άκρως επιτυχημένο χαρακτηρίστηκε το 1ο Φεστιβάλ Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Καλαμάτας, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου και της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Το διήμερο Φεστιβάλ περιελάμβανε ενημερωτικές ομιλίες, παιχνίδια, μουσική, προβολή ταινίας, χορούς, διαδραστικά παραμύθια, πληροφόρηση για καλοκαιρινές δράσεις κ.ά. Είχε δε τη στήριξη του Δήμου αλλά και πολλών φορέων και συλλόγων της περιοχής.

Την πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ, τις δράσεις του παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, ο οποίος συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία τους, επισημαίνοντας ότι οι συνεργασίες πάντα δίνουν θετικά αποτελέσματα. Ο Δήμος Καλαμάτας, υπογράμμισε ο κ. Βασιλόπουλος, στηρίζει τέτοιου είδους δράσεις και πρωτοβουλίες, ενώ ευχήθηκε το εν λόγω Φεστιβάλ να αποτελέσει τα επόμενα χρόνια ένα θεσμό για την πόλη.

{gallery}arthra/2022/06/20-23028{/gallery} 

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης