Διήμερο σεμινάριο χορού στο πλαίσιο του «Keep Dancing»

Συνεχίστηκε το διήμερο 26-27 Φεβρουαρίου 2022, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Keep Dancing σε συνεργασία του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας με τη Δημοτική Σχολή Χορού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεχίστηκε το διήμερο 26-27 Φεβρουαρίου 2022, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Keep Dancing σε συνεργασία του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας με τη Δημοτική Σχολή Χορού.

Η φιλοσοφία του σεμιναρίου, με θέμα «Remapping the body» και με καθοδήγηση από την Ηρώ Κόντη, έθετε ως κεντρικό άξονα τη μοναδικότητα και το διαφορετικό τρόπο που κινείται το κάθε σώμα. Μέσα από ασκήσεις αυτοσχεδιασμού υπήρξε επικέντρωση τόσο σε τεχνικά εργαλεία, όπως χρήση των πελμάτων, μεταφορές βάρους, αιωρήσεις, άλματα αλλά και στην αναζήτηση διαφορετικών ποιοτήτων και δυναμικών, απελευθερώνοντας την κίνηση.

Επόμενο προγραμματισμένο σεμινάριο στις 19-20 Μαρτίου, με θέμα «KYS Improvisation: Practice into Performance» υπό την Βαρβάρα Μπαρδακά.

Για πληροφορίες/συμμετοχές στο τηλ. 2721083086 (καθημερινά 16.00-20.00) και email: dance@kalamatafaris.gr.

 

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος

Βραδιά ρεμπέτικου με άρωμα Αποδήμων – Με επιτυχία η μουσικοχορευτική εκδήλωση στο πλαίσιο της Εβδομάδας Αποδήμων

Ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό οδοιπορικό στο ρεμπέτικο τραγούδι ένωσε την Τρίτη 21 Ιουλίου το βράδυ τον Δήμο Σπάρτης με τους Απόδημους Λάκωνες

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού & Μουσικής στα Λαγκάδια στις 25 Ιουλίου

Ο 52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού επιστρέφει δυναμικά στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου. Η παράδοση ζωντανεύει ξανά με κορυφαίους καλλιτέχνες.