Καλαμάτα | Καμία αύξηση στα Δημοτικά Τέλη 2022 για 15η συνεχόμενη χρονιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Καλαμάτας, ακολουθώντας μια σφικτή οικονομική πολιτική, παραμένει ένας νοικοκυρεμένος Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Για το λόγο αυτό, ο Δήμος Καλαμάτας, για 15η συνεχόμενη χρονιά και παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, απόρροια τόσο της πολυετούς οικονομικής κρίσης όσο και των συνεπειών της πανδημίας,  διατηρεί σταθερά -δίχως καμία αύξηση-  τα Δημοτικά Τέλη για το οικονομικό έτος 2022, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις προχωράει και σε μικρές μειώσεις σε σχέση με τα Δημοτικά Τέλη του 2021.

Παραμένουν δε οι απαλλαγές που ίσχυαν για τις Κοινότητες του Ταϋγέτου.

Ο καθορισμός Δημοτικών Τελών 2022 ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, σήμερα Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

Εκτίμηση κόστους πασχαλινού τραπεζιού 2024 και σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό

Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο