Τιμητική πλακέτα στον Θεόδωρο Κυριακόπουλο από τον Δήμαρχο Καλαμάτας

Πλακέτα επέδωσε σήμερα, Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος στον Θεόδωρο Κυριακόπουλο, μέχρι πρότινος Ληξίαρχο του Δήμου, ο οποίος το καλοκαίρι συνταξιοδοτήθηκε, σε ένδειξη αναγνώρισης των πολύχρονων και πολύτιμων υπηρεσιών που προσέφερε στο Δήμο και το λαό της Καλαμάτας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πλακέτα επέδωσε σήμερα, Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος στον Θεόδωρο Κυριακόπουλο, μέχρι πρότινος Ληξίαρχο του Δήμου, ο οποίος το καλοκαίρι συνταξιοδοτήθηκε, σε ένδειξη αναγνώρισης των πολύχρονων και πολύτιμων υπηρεσιών που προσέφερε στο Δήμο και το λαό της Καλαμάτας.

Ο κ. Κυριακόπουλος συνταξιοδοτήθηκε στις αρχές του καλοκαιριού μετά 33 χρόνια υπηρεσίας, έχοντας διατελέσει επί 17 έτη Ληξίαρχος του Δήμου.

Ο Δήμαρχος είχε συζήτηση με τον κ. Κυριακόπουλο για διάφορα θέματα, ενώ το επί σειρά ετών στέλεχος του Δήμου, ευχαρίστησε τον κ. Βασιλόπουλο, εμφανώς συγκινημένος.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διακοπή ρεύματος την Παρασκευή σε περιοχές του Δήμου Γορτυνίας

Ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει ότι την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2026, από τις 08:30 έως τις 10:00, θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω εργασιών στο δίκτυο στις κοινότητες Κοντοβάζαινα, Βάχλια και Δήμητρα του Δήμου Γορτυνίας.

Συλλήψεις σε Λουτράκι, Σικυώνα και Κόρινθο

Συνελήφθησαν, σήμερα (22 . 7 .2026) και πρώτες πρωινές ώρες , στο Λουτράκι , από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης

Καύσωνας: Υποχρεωτική παύση εργασίας σήμερα εξέδωσε το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης

Σε ισχύ τίθενται σήμερα, Τετάρτη 22 Ιουλίου, τα έκτακτα μέτρα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης για την προστασία των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα από τις ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες

Ηλίαση ή θερμοπληξία; Πώς θα αναγνωρίσετε τα συμπτώματα

Με τις ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν αυτές τις ημέρες στη χώρα, η έκθεση στον ήλιο και η παραμονή σε ζεστό περιβάλλον μπορεί να προκαλέσουν επιπτώσεις στην υγεία. Η ηλίαση και η θερμοπληξία αποτελούν δύο καταστάσεις που μπορεί να κληθούμε να αντιμετωπίσουμε κατά τη διάρκεια του καύσωνα και έχουν κοινά χαρακτηριστικά