Νέα απορριμματοφόρα στον στόλο οχημάτων του Δήμου Καλαμάτας

Στην υπογραφή σύμβασης προμήθειας τεσσάρων (4) νέων απορριμματοφόρων του Δήμου Καλαμάτας, προχώρησε ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, σήμερα Τρίτη 27 Ιουλίου 2021. Η προμήθεια, μετά τη διενέργεια ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού, θα γίνει από την εταιρεία με το διακριτικό τίτλο «ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ Α.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην υπογραφή σύμβασης προμήθειας τεσσάρων (4) νέων απορριμματοφόρων του Δήμου Καλαμάτας, προχώρησε ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, σήμερα Τρίτη 27 Ιουλίου 2021. Η προμήθεια, μετά τη διενέργεια ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού, θα γίνει από την εταιρεία με το διακριτικό τίτλο «ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ Α.

ΚΑΟΥΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»

Συγκεκριμένα ο Δήμος θα προμηθευτεί, ένα (1) απορριμματοφόρο όχημα τύπου μύλου χωρητικότητας 10 m3, ένα (1) απορριμματοφόρο όχημα τύπου πρέσας χωρητικότητας 16 m3 με γερανό υπόγειων κάδων και δύο (2) απορριμματοφόρα οχήματα τύπου πρέσας χωρητικότητας 16 m3.

Η ανανέωση του στόλου οχημάτων της Υπηρεσίας Καθαριότητας, υλοποιείται σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής, ενώ η χρηματοδότηση εξασφαλίστηκε μέσω του Προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ».

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος, αναμένεται να προχωρήσει το επόμενο διάστημα και στην προμήθεια ηλεκτροκίνητων οχημάτων, με σκοπό την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών στους τομείς της Καθαριότητας, του Πρασίνου κ.λπ. 

 

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης