Νέα δωρεά του Δήμου Καλαμάτας στο Περιφερειακό Τμήμα Καλαμάτας του Ε.Ε.Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η στήριξη του Δήμου Καλαμάτας σε εθελοντικούς φορείς και ομάδες συνεχίζεται, μέσα από την κάλυψη διαφόρων αναγκών τους, είτε σε εκπαιδευτικό, είτε σε επιχειρησιακό επίπεδο. Σήμερα, Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, παρέδωσε στο Περιφερειακό Τμήμα Καλαμάτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού μία Εκπαιδευτική Συσκευή Αντιμετώπισης Πνιγμονής.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Οκτώβριο, ο Δήμος είχε προσφέρει προς το  Περιφερειακό Τμήμα Καλαμάτας του Ε.Ε.Σ. δύο αυτόματους απινιδωτές, έναν εκπαιδευτικό απινιδωτή και ένα εκπαιδευτικό πρόπλασμα.

Ο Δήμαρχος, στο πρόσωπο της Προέδρου του Περιφερειακού Τμήματος Καλαμάτας Δήμητρας Ψαρούλη, ευχαρίστησε τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την προσφορά του συνολικά αλλά και στην περιοχή μας.

{gallery}arthra/2021/02/22-20381{/gallery} 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο