Η Ιατρική Εταιρεία Μεσσηνίας στο Δημαρχείο Καλαμάτας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Δημαρχείο επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018, οι εκπρόσωποι της Ιατρικής Εταιρείας Μεσσηνίας Παναγιώτης Κουσούλης (Πρόεδρος) και Κωνσταντίνος Σκρεπέτης (Αντιπρόεδρος), καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Γιαννόπουλος (Αντιπρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου), οι οποίοι συναντήθηκαν με το Δήμαρχο.

Οι εκπρόσωποι της Ιατρικής Εταιρείας Μεσσηνίας ενημέρωσαν τον Π. Νίκα για τη δράση και το έργο της Εταιρείας, που σκοπό έχει να ενημερώνει τους ιατρούς, τους επαγγελματίες υγείας και το κοινό, με όλα τα μέσα και τις δυνάμεις που διαθέτει, για επίκαιρα και σημαντικά θέματα υγείας.

Η Ιατρική Εταιρεία πραγματοποιεί ετησίως ένα συνέδριο, τον Ιούνιο και οι εκπρόσωποί της ζήτησαν να είναι το 2019 συνδιοργανωτής ο Δήμος και να διεξαχθεί αυτό στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

Εκτίμηση κόστους πασχαλινού τραπεζιού 2024 και σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό

Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο