Παύση υποστήριξης σε πολεοδομικά και τεχνικά θέματα του Δήμου Πύλου – Νέστορος από το Δήμο Καλαμάτας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με απόφαση του Δημάρχου Καλαμάτας, διαπιστώνεται η παύση διοικητικής υποστήριξης σε πολεοδομικά και τεχνικά θέματα του Δήμου Πύλου – Νέστορος από τις υπηρεσίες του Δήμου Καλαμάτας, σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 509/2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας.

Καθορίζεται ως χρόνος έναρξης της εκτέλεσης της εν λόγω απόφασης η 15η Νοεμβρίου 2015. Από τον ως άνω χρόνο οι υπηρεσίες του Δήμου Καλαμάτας θα σταματήσουν να δέχονται πάσης φύσεως αιτήματα σχετικά με πολεοδομικά και τεχνικά θέματα της αρμοδιότητας του Δήμου Πύλου – Νέστορος. Εκκρεμείς υποθέσεις πολεοδομικής και τεχνικής φύσεως θα διεκπεραιωθούν από τις υπηρεσίες του Δήμου Καλαμάτας.

Η συνδρομή σε ειδικά τεχνικά, πολεοδομικά κ.λπ. θέματα που άπτονται ειδικοτήτων μηχανικών, τις οποίες δεν διαθέτει ο Δήμος Πύλου –Νέστορος θα παρέχεται κατά περίπτωση, μετά από αίτημα του Δήμου Πύλου –Νέστορος και σύμφωνα με το Ν. 3852/2010, ύστερα από έκδοση απόφασης του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Καλαμάτας.

Η παράδοση του αρχείου οικοδομικών αδειών στο Δήμο Πύλου – Νέστορος θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι 31-3-2016, πλην των φακέλων που αντιστοιχούν σε εκκρεμείς υποθέσεις, οι οποίοι θα παραδίδονται σταδιακά με την ολοκλήρωση κάθε υπόθεσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο