Ο Δήμος Καλαμάτας στο B2B Marketplace του AdventureWEEK Peloponnese 2026

 Ο Δήμος Καλαμάτας συμμετείχε στο B2B Marketplace του AdventureWEEK Peloponnese 2026, που πραγματοποιήθηκε στο Kyniska Palace Hotel στη Σπάρτη. Το Marketplace αποτέλεσε τον κεντρικό επαγγελματικό κόμβο της διοργάνωσης, μια στοχευμένη συνάντηση διεθνών tour operators και εκπροσώπων media με τοπικούς φορείς και επιχειρήσεις τουρισμού, με στόχο την ανάπτυξη ουσιαστικών B2B συνεργασιών και την προώθηση της Πελοποννήσου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 Ο Δήμος Καλαμάτας συμμετείχε στο B2B Marketplace του AdventureWEEK Peloponnese 2026, που πραγματοποιήθηκε στο Kyniska Palace Hotel στη Σπάρτη.

Το Marketplace αποτέλεσε τον κεντρικό επαγγελματικό κόμβο της διοργάνωσης, μια στοχευμένη συνάντηση διεθνών tour operators και εκπροσώπων media με τοπικούς φορείς και επιχειρήσεις τουρισμού, με στόχο την ανάπτυξη ουσιαστικών B2B συνεργασιών και την προώθηση της Πελοποννήσου ως προορισμού βιωματικού και βιώσιμου τουρισμού. Η Δράση Διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ και την Adventure Travel Trade Association (ATTA).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τα στελέχη του Δήμου Καλαμάτας πραγματοποίησαν B2B συναντήσεις με διεθνείς αγοραστές και εκπροσώπους μέσων από ΗΠΑ, Καναδά, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Πολωνία και Ηνωμένο Βασίλειο, παρουσιάζοντας την Καλαμάτα ως προορισμό με ισχυρό προφίλ βιωματικού τουρισμού, γαστρονομίας και πολιτισμού.

Η παρουσία του Δήμου στο Marketplace συνεχίζει τη δράση της φιλοξενίας της αποστολής στις 8 και 9 Μαΐου, διαμορφώνοντας ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο συμμετοχής στη σημαντικότερη πρωτοβουλία διεθνούς προβολής της Πελοποννήσου για το 2026.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Ο Στέλιος που αγαπήσαμε»: Συναυλία-αφιέρωμα απόψε στην Πλατεία Άρεως

Στην Πλατεία Άρεως πραγματοποιείται σήμερα, Τετάρτη 22 Ιουλίου, η συναυλία – αφιέρωμα «Ο Στέλιος που αγαπήσαμε…», στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Τρίπολης. Η μουσική βραδιά, θα ξεκινήσει στις 21:00, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Διακοπή ρεύματος την Παρασκευή σε περιοχές του Δήμου Γορτυνίας

Ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει ότι την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2026, από τις 08:30 έως τις 10:00, θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω εργασιών στο δίκτυο στις κοινότητες Κοντοβάζαινα, Βάχλια και Δήμητρα του Δήμου Γορτυνίας.

Συλλήψεις σε Λουτράκι, Σικυώνα και Κόρινθο

Συνελήφθησαν, σήμερα (22 . 7 .2026) και πρώτες πρωινές ώρες , στο Λουτράκι , από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης

Καύσωνας: Υποχρεωτική παύση εργασίας σήμερα εξέδωσε το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης

Σε ισχύ τίθενται σήμερα, Τετάρτη 22 Ιουλίου, τα έκτακτα μέτρα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης για την προστασία των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα από τις ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες